1.3.2021 klo 12:48
Uutinen

JÄSENHANKKIJA, etsimme sinua! 

Etsimme jäsenhankkijaa, jolla on intohimoa, reipas asenne ja sinnikkyyttä! Olet ehkä jo huomannut, että sinulla on neuvottelutaitoja ja yrittäjähenkisyyttä ja olet jo saavuttanut niillä tuloksia työelämässä?

Onko sinulla mielenkiintoa ja ymmärrystä yrittäjyyttä kohtaan ja kiinnostaako sinua yrittäjien auttaminen? Oletko sosiaalinen ja sinnikäs persona, jolle asiakkaan ongelmien kuuleminen ja ratkaiseminen on luontevaa ja tuo sinulle iloa ja intoa? Jos vastasit kyllä, vaikkapa osaan näistä: laita hakemus tulemaan niin jutellaan lisää, me haemme persoonaa!

Uudenmaan Yrittäjät palkkaa nyt jäsenhankkijan, jonka tehtävänä on esitellä Uudenmaan Yrittäjien jäsenyyden hyötyjä soittamalla yrittäjille. Tehtävän tarkoitus on hankkia lisää jäsenistöä Uudenmaan alueelta. Jäsenhankkijamme myy ja markkinoi puhelimitse sekä on mukana alueen asiakastapaamisissa.

Tehtävänkuvaan kuuluu myös muita tehtäviä, mutta pääpaino on selkeästi jäsenhankinnassa.

Tehtävä edellyttää hyviä kuuntelu- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja halua tehdä itsenäistä työtä tavoitteellisesti, ja saavuttaa tuloksia! Olet innostunut ja oma-aloitteinen tekijä, jolle asiakastyö on luonteva tapa saavuttaa omat tavoitteesi.

Työn tekeminen tapahtuu itse valitsemassasi paikassa, joskin muutamia päiviä viikossa toivomme sinun olevan toimistollamme Järvenpäässä. Saat itse vaikuttaa omiin työaikoihisi, meillä tulos ratkaisee ja itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus ovat valtteja!

Arvostamme kokemusta ja näyttöjä vastaavista tehtävistä, kaksi- tai monikielisyys, mahdollinen aiempi yrittäjän ura ja aluetuntemus ovat hyödyksi tehtävässä, mutta voit olla myös työurasi alkupuolella. Meille persoona ja asenne ovat tärkeimmät, siksi perehdytämme sinut tehtävään hyvin.

Tarjoamme sinulle viiden hengen dynaamisen ja yrittäjähenkisen työyhteisön sekä aidon mahdollisuuden näyttää osaamisesi. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä bonus-/provisio-osuus, jonka muodostamme yhdessä kanssasi, sinua kannustavaksi. Alueellinen liikkuminen on osa työnkuvaasi.

Jätäthän hakemuksen ja ilmoitat itsestäsi viimeistään 19.3.2021, osoitteella anne-marie.suomu@yrittajat.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Markku Aalto joko sähköpostitse markku.aalto@yrittajat.fi tai puhelimitse p. 040 500 6046. Markku odottaa soittoasi tiistaisin ja torstaisin klo 12-15, joten pirautathan silloin jos pohdit jotakin tai mielenkiintosi heräsi!