7.2.2017 klo 10:57
Uutinen

Jäsenkirje 1/2017

Yhdistyksen hallitus

Yhdistyksen hallitus on aloittanut työnsä. Paul Vikman valittiin vuosikokouksessa jatkamaan puheenjohtajana. Staffan Sundström jatkaa hallituksen varapuheenjohtajana. Hallituksen muut jäsenet ovat Minna Ruohonen, Maria Hagman, Susané Rosenqvist, Sverker Karlsson, Ted Wallin, Jimmy Kronberg, Björn Nurmio ja Mats Ranta-aho. Hallitus toivottaa kaikille jäsenyrityksille menestyksekästä vuotta 2017.

Yrittäjiä tarvitaan ehdokkaina kuntavaaleissa

Kunnallisessa päätöksentehossa tarvitaan yrittäjien näkemyksiä ja osaamista. Oletko miettinyt ehdokkuutta? Ota yhteyttä puolueen paikallisyhdistykseen ja kerro kiinnostuksestasi. Voit lukea lisää kuntavaaleista Suomen Yrittäjien sivuilta www.yrittajat.fi/kuntavaalit.

Yrittäjiä esitellään kaupungin tiedotuslehdessä Nytt

Paraisten kaupunki ja Länsi-Turunmaan Yrittäjät ovat sopineet, että paikallisia yrityksiä esitellään jatkossa säännöllisesti Nytt – tiedotuslehdessä. Tämän avulla kaupunki ja yrittäjäyhdistys pyrkivät kehittämään yhteistyötään sekä tuomaan yhdessä esille paikallisia yrityksiä. Viime numerossa esiteltiin Jimmy Kronberg ja Saariston Kaivonporaus Oy. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia yrityksistä, joita voidaan esitellä tulevissa numeroissa.

Kaupungin yrityskysely

Paraisten kaupunki on lähettänyt s-postilla lyhyen yrityskyselyn paikallisille yrityksille. Kyselyn avulla halutaan selvittää yritysten tulevaisuuden näkymiä sekä kaupungin ja yrittäjien välistä yhteistyön tasoa. Yhdistys toivoo, että mahdollisimman moni vastaisi sähköiseen kyselyyn. Ole yhteydessä tomas.eklund@pargas.fi mikäli et saanut kyselyä.

Seuraa tiedotteita netissä ja paikallislehdessä

Julkaisemme säännöllisesti tiedotteita yhdistyksen toiminnasta sekä nettisivuillamme että Paraisten Kuulutuksissa. Muista myös seurata meitä Facebookissa.