Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Suomen Yrittäjät
31.5.2023 klo 15:01
Uutinen

Jäsenpalvelu ja Yrittäjät.fi yhdistyvät 7.6. – Jäsen, toimi silloin näin

Suomen Yrittäjien Yrittäjät.fi-sivusto ja yrittäjäjärjestön jäsenpalvelu yhdistetään yhdeksi sivustoksi.

Kesäkuun 7. päivä tapahtuvan yhdistymisen myötä jäsenpalveluiden sisältö liitetään Yrittäjät.fi-sivustolle.

– Yhdistämisen tarkoituksena on luoda selkeämpi ja helppokäyttöisempi sivustokokonaisuus jäsenien tarpeisiin, kertoo Suomen Yrittäjien kehityspäällikkö Arttu Talvela.

Yhdistymisen myötä aiemmin jäsenpalvelusta löytyneet jäsensisällöt (mm. jäsenedut, mobiilikortti ja jäsenille rajatut tietosisällöt) siirretään Yrittäjät.fi-sivustolle.

Vain jäsenille avoin sisältö erotetaan Yrittäjät.fin julkisesta sisällöstä kirjautumisen taakse. Jäsenten on helppo päästä käyttämään jäsenyyden tuomia etuja kirjautumalla sivustolle sähköpostilla ja salasanalla.

Kirjautuneille jäsenille tuodaan myös kumppaniedut entistä helpommin saataville.

Sivustojen yhdistyessä toimi näin:

  1. Yhdistymisen myötä jäsenien on tilattava itselleen uusi salasana. Salasanan voi tilata kirjautumissivulta Yrittäjien jäsenyyteen linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Sama sähköpostiosoite toimii käyttäjätunnuksena sivustolle kirjautuessa.
  2. Jäseniä kannustetaan kirjautumaan uuteen palveluun, tarkistamaan jäsentietojensa ajantasaisuus ja antamaan palautetta sivuston toiminnasta. Kesäkuun ajan uuteen palveluun kirjautuneilla on mahdollisuus osallistua K-ryhmän lahjakortin arvontaan. Lahjakortteja arvotaan kolme kappaletta ja yhden lahjakortin arvo on 500€.

Järjestön luottamushenkilöiden näkökulmasta mikään ei muutu. Sivuston hallinnolliset ja tekniset muutokset näkyvät alkuvaiheessa vain keskusjärjestötasolla ja osittain aluejärjestöillä.

Toimitus
Toimitus