26.3.2019 klo 14:26
Uutinen

Jatkis-hankkeen verkkosivut julkaistu

Jatkiksen palvelut ovat maksuttomia sekä niitä tarjotaan kaikille yrityskaupoista kiinnostuneille, olit sitten myyjä tai ostaja.

Jatkiksen verkkosivuilta löydät nippelitietoa yrityskaupoista sekä voit ottaa meihin yhteyttä yrityskauppojen tiimoilta. Käyhän tutustumassa!

Me Jatkiksella olemme olkapäänäsi yrityskaupan eri vaiheissa. Tavoitteenamme on tehdä yrityskaupat mahdollisimman sujuvaksi. Jokaiselle ostaja- ja myyjäkandidaatille räätälöidään oma polku tilanteesta ja yritysmuodosta huolimatta. Jatkiksen palvelut ovat maksuttomia sekä niitä tarjotaan kaikille yrityskaupoista kiinnostuneille, olit sitten myyjä tai ostaja.

Klikkaa nettisivuille tästä >>

Jatkis-hanke on käynnistynyt tammikuun puolessa välissä kuluvaa vuotta. Hankkeen tavoitteena on edesauttaa ja lisätä yrityskauppojen syntymistä koko maakunnan alueella. Tapaamme yritysten omistajia ja jaamme tietoa yrityskauppaan liittyvistä asioista. Autamme aktiivisia omistajia kauppaan valmistautumisessa ja koko prosessin suunnittelussa. Me emme korvaa muiden asiantuntijoiden tarvetta, mutta saatamme vähentää heidän käyttöään. Meidän kanssa keskustelu tai konkreettinen tekeminen ei maksa yrittäjälle mitään.

Tutustu sivustoon ja seuraa niiden kehittymistä, sivuja uudistetaan kevään ja kesän aikana sitä mukaa, kun hanke etenee.

Ota meihin yhteyttä ja hyödynnä Yrittäjäjärjestön laajaa verkostoa. Hankkeeseen osallistuminen ei edellytä yrittäjäjärjestön jäsenyyttä. Hanke on ESR-rahoitteinen.