28.4.2022 klo 18:00
Uutinen

Jenni Pöllänen on Pirkanmaan Yrittäjien uusi toimitusjohtaja

Pirkanmaan Yrittäjien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu MBA Jenni Pöllänen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 2.5.2022.

Pirkanmaan Yrittäjät on suurin Suomen Yrittäjien 20 aluejärjestöstä. Pirkanmaan Yrittäjiin kuuluu noin 8000 jäsenyritystä. Järjestön tärkein tehtävä on vaikuttamistyön, verkostojen ja yrittäjien osaamisen vahvistamisen kautta auttaa pirkanmaalaisia yrityksiä menestymään ja sitä kautta lisätä maakunnan elinvoimaa.

Jenni Pöllänen on tehnyt pitkän uran Stockmannin palveluksessa toimien muun muassa Helsingin ja Tampereen tavaratalojen johdossa. Järjestötoiminnan kokemusta hän tuo mukanaan luottamustehtävistään esimerkiksi partiossa ja Suomen Punaisella Ristillä.

Hyppy yrittäjäjärjestöön tuntuu hänestä innostavalta.

– Pirkanmaan Yrittäjät toimii aktiivisesti erilaisissa verkostoissa eri sidosryhmien kanssa yrittäjyyden olosuhteiden kehittämiseksi. On hienoa päästä tutustumaan niin pirkanmaalaisiin yrityksiin, järjestön kuulemani mukaan mahtavaan luottamushenkilöporukkaan kuin muihinkin sidosryhmiin, Jenni Pöllänen sanoo.

Pöllänen kertoo olevansa ratkaisukeskeinen ja kehittämisorientoitunut johtaja.

– Minulle on tärkeää toimia aina yhteistyössä eri osapuolia kuunnellen. Uskon, että järjestössä ja sen sidosryhmissä on valtavasti ideoita ja osaamista, joita voimme yhdessä toimien valjastaa pirkanmaalaisen yrittäjyyden parhaaksi.

Uutta näkemystä järjestön kehittämiseen

Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Janne Vuorinen sanoo, että yrittäjäjärjestön ulkopuolelta tuleva toimitusjohtaja tuo mukanaan paljon uutta. Erityisesti hän arvostaa Jenni Pölläsen pitkää uraa kaupan alalla.

– Meidän olisi järjestönäkin ajateltava jäsenistöämme ennen kaikkea asiakkaina ja sitä kautta pohtia, miten parhaiten vastaamme heidän tarpeisiinsa ja millaisen kokemuksen he meistä saavat. On hienoa, että pääsemme kehittämään niin järjestömme toimintaa ja esimerkiksi juuri jäsenkokemusta yhdessä uuden toimitusjohtajan kanssa, hän sanoo.

Pirkanmaan Yrittäjät

Lisätiedot:

  • Jenni Pöllänen, toimitusjohtaja 2.5. alkaen, p. 046 876 3394
  • Janne Vuorinen, puheenjohtaja, p. 0500 730 666