29.9.2017 klo 13:52
Uutinen

Johtajuuden huipputapahtuma Kajaanissa 2.-3.10.2017

Kainuulaisilla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua maksuttomaan maailmanluokan huipputapahtumaan Kajaanin elokuvateatteri Bio Rexissä 2.-3.10.

Nordic Business Forum on pohjoismaiden suurin business-seminaari, jonka pääteemoina tänä vuonna ovat Purpose, Leadership ja Responsibility. Kajaani tapahtuma on suora Live Stream-tilaisuus Helsingin päätilaisuudesta. Live Stream-tapahtuman jälkeen järjestetään lokakuussa 9.10, 24.10 ja 31.10 postseminaari-tilaisuudet Kajaanin Ammattikorkeakoulun tiloissa.

Live Stream -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Introspecta Oy, Intotalo Oy, Aikopa, Kainuun Etu Oy:n Kasvua Kainuuseen ja Kainuun kaivosalan aktivointi –hankkeet, Kajaanin Ammattikorkeakoulu, ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut ja Yritykset kehittämispolulle -hanke,Työelämä 2020 –Kainuun alueverkosto ja Kainuun Yrittäjät.

Tapahtuma on englanninkielinen, mutta osallistujilla mahdollisuus kuunnella huippuluokan esiintyjiä simultaanitulkkauksen ansiosta.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua ennakkoon osoitteessa https://www.lyyti.fi/preview/nbflive2017kajaani

Suorien päivälähetysten lisäksi järjestetään myös muita tapahtumia:
ma 2.10. klo 10-11:30 Ympäristöteknologian aamupäiväkahvit – jossa teemana mm. Sotkamo Silverin ajankohtaiset kuulumiset, Tuotantotalouden laboratorioon sekä sen käyttömahdollisuuksiin tutustuminen, tutkimushankkeiden löydöksiä ja
ympäristöteknologian case esimerkkejä (paikka: KAMK, tuotantotalouden laboratorio, Tieto 2, Ketunpolku 1)

ma 2.10. klo 18.30 Verkostoitumis- ja cocktailtilaisuus, paikka Bio Rex
ti 3.10. klo 9-10 Kainuulaisten yritysten aamukahvit, paikka Bio Rex – Kutsu asiakkaasi aamukahville ja tule verkostoitumaan!

Huom! Päätapahtuman jälkeen järjestetään Kajaanin Live Stream-tilaisuuteen, Helsingin päätapahtumaan ja muille johtajuuden kehittämisestä kiinnostuneille postseminaarit Aikopan, Intotalon, Introspectan asiantuntijoiden opastamina. Postseminaari ajat ovat 9.10 aiheena Purpose, 24.10 aiheena Leadership, 31.10 aiheena Responsibility. Paikka: Kajaanin ammattikorkeakoulu, Kuntokatu 5, rakennus Taito 1, Kajaani. Postseminaareihin ilmoittautuminen tapahtuu (post-seminaarien ilmoittautumislinkki) https://goo.gl/forms/v8lh1lGXRfXXPOKn2

Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy osoitteessa: http://www.kasvuakainuuseen.fi/valmennuskalenteri

Lisätietoja tapahtumasta antavat:

– Pia Haapalainen, projektikoordinaattori, Kainuun Etu Oy, Kasvua Kainuuseen – Johdon ja henkilöstönkehittäminen, puh. 044 551 4641, sähköpostitse: pia.haapalainen@kainuunetu.fi

– Ollis Leppänen, yrittäjä, valmentaja, Intotalo Oy, puh. 044-352 3479, sähköpostitse: ollis.leppanen@intotalo.fi

– Hannu Laakkonen, johdon valmentaja, Introspecta Oy, puh. 040-5414607, sähköpostitse: hannu.laakkonen@introspecta.fi