26.5.2020 klo 10:41
Uutinen

Jokainen yrittäjä ja työntekijä ansaitsee työsuhde-edut

Olitpa sitten työnantaja, työntekijä tai yksityisyrittäjä, työsuhde-etujen käyttäminen kannattaa. Lisääntynyt hyvinvointi hyödyttää niin ihmistä kuin yritystäkin, ja kaiken lisäksi edut ovat osittain tai jopa kokonaan verottomia. Työsuhde-etujen tarjoamiseen on erilaisia vaihtoehtoja, joista sähköinen Eazybreak on sekä helpoin että reiluin.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Sähköinen Eazybreak siirtää lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaedut puhelimeen, ja jättää samalla perinteiset setelit ja kortit historiaan. Etujen hallinnointi tapahtuu helposti ja nopeasti verkossa. Säästyneen ajan voi käyttää yrityksen varsinaisen bisneksen tekemiseen.

Ilmainen raha on varsin reilu työsuhde-etu

Rahapalkasta maksetaan aina tuloveroa, mutta työsuhde-edut ovat vähintään osittain verovapaata tuloa. Lounasedusta 25 prosenttia on verotonta, ja liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaedut voivat olla jopa kokonaan verottomia.

Eazybreakin kanssa on helppo pysyä kärryillä

Eazybreakin avulla yritys pysyy aina ajan tasalla työsuhde-etujen kulutuksen suhteen. Esimerkiksi saldoja voi seurata reaaliaikaisesti. Myös palvelun hinnoittelu on selkeää ja läpinäkyvää, joten yritys tietää tarkkaan, mistä maksaa ja minkä verran.

Miksi ihmeessä ruuat pitäisi maksaa etukäteen?

Perinteiset työsuhde-etusetelit sitovat pääomia, kun koko paketti on maksettava aina tilatessa. Eazybreakissa yritys maksaa vasta sitä mukaa, kun etuja käytetään. Näin pääoma vapautuu parempaan käyttöön.

Vihdoinkin voit unohtaa setelit ja kortit hyvillä mielin

Eazybreakissa edut ovat puhelimessa. Näin ollen yritys maksaa vain oikeasti käytetyistä eduista, ei koskaan hävikistä, jota perinteisten työsuhde-etuseteleiden kanssa syntyy. Kukapa ei olisi kuullut työpöydän syövereihin kadonneista tai housujen mukana pyykkikoneessa pessyistä lounasseteleistä.

”Tämä on niin helppo ratkaisu sekä etujen hallinnoijan että käyttäjän kannalta. Myöskään hyvän ja nopean palvelun merkitystä ei voi liikaa korostaa. Voimme todellakin suositella Eazybreakia kaikille!”

HR Partner Annukka Turunen, Remion Oy

Rasittaa vähemmän ihmistä ja luontoa

Työsuhde-etuseteleiden ja -korttien painaminen, levittäminen ja käyttäminen rasittaa ihmisten lisäksi luontoa. Siksi sähköinen ratkaisu on reilu paitsi yksilön, myös kokonaisuuden kannalta – varsinkin, kun työsuhde-etuja Suomessa käyttää jo yli miljoona ihmistä.

Ennakkomaksut takaisin asiakkuuden päättyessä

Eazybreak haluaa tarjota asiakkailleen alan parasta palvelua – alusta loppuun. Jos asiakkaiden tarpeet muuttuvat matkan varrella, he voivat irtisanoa sopimuksen päättymään välittömästi. Tällöin Eazybreak palauttaa yritykselle kaikki käyttämättömät ennakot.