14.10.2019 klo 21:54
Uutinen

Jokelan Vuoden 2019 Yrittäjä: Onnen Kukka Oy ja Miia Juntunen

Keskustataajaman elävöittäjä. Mahtava valikoima ja palvelu. Arkeen ja juhlaan sopivia vaihtoehtoja. Näistä on Jokelan Vuoden Yrittäjä 2019 kehuttu ja kiitetty.

Jokelan Vuoden yrittäjän 2019 Onnen Kukka Oy

Yritys sijaitsee keskeisellä paikalla Jokelan keskustassa ja on osaltaan elävöittämässä keskustaajamaa. Suhteellisen pienessä myymälässä on valtava valikoima.

Kauppiaalta saa arkisemman tulppaanikimpun lisäksi tilattua juhliin todella näyttäviäkin asetelmia, jotka on aina mietitty ja huoliteltu tarkasti juhlan teemaan sopivalla tavalla.

Kaupasta saattaa poistua myös asiakkaita ilman kukkakimppua, mutta he eivät todellakaan lähde tyhjin käsin, vaan kukkakaupassa on myös Veikkauksen pelit ja moni pelionnen metsästäjä onkin päätynyt myymälään ihan paikan päälle.

Pelionnea on jo todistetusti asiakkailla ollut ja iloisia voittajia löytynyt.

Jokelan vuoden 2019 yrittäjä palkittiin Kellokosken Yrittäjien järjestämässä juhlassa

Kellokosken Yrittäjät järjestivät vuorostaan 12.10.2019 erittäin onnistuneen Vuoden Yrittäjien palkitsemisjuhlan Kellokosken Juhlatalolla. Paikalla oli Tuusulan alueen yrittäjien lisäksi Tuusulan Pormestari Arto Lindberg sekä tuore puolustusministeri Antti Kaikkonen. Tilaisuus on vuosittainen perinne, jossa kaikki kolme Tuusulan alueen yrittäjäyhdistystä palkitsevat ansioituneimmat yrittäjänsä.

Katso tästä Tuusulan Yrittäjien kokoaman kuvakooste tapahtumasta

https://www.yrittajat.fi/wp-content/uploads/2019/10/Kuvakooste_Y-juhla_2019.pdf