10.2.2020 klo 21:17
Uutinen

Jokelan Yrittäjät on valittu Uudenmaan Yrittäjien Vuoden 2019 Paikalliyhdistykseksi

Jokelan Yrittäjät on valittu Uudenmaan Yrittäjien Vuoden 2019 Paikalliyhdistykseksi alle 100 jäsenen kokoluokan yhdistysten joukosta.

Jokelan Yrittäjät on valittu Uudenmaan Yrittäjien Vuoden 2019 Paikalliyhdistykseksi

Jokelan Yrittäjät on valittu Uudenmaan Yrittäjien Vuoden 2019 Paikalliyhdistykseksialle 100 jäsenen kokoluokan yhdistysten joukosta. Lue tästä Uudenmaan Yrittäjien uutiseen aiheeseen liittyvä uutinen.

Tunnustus myönnettiin Suomen Yrittäjien järjestämässä perinteisessä tapahtumassa, joka järjestetään vuosittain yrittäjäyhdistysten ja toimialajärjestöjen puheenjohtajille sekä aluejärjestöjen ja toimialajärjestöjen toimitusjohtajille. Tapahtuma on kaksi päiväinen ja siellä käydään läpi vaikuttamisen vuotta 2020. Vuoden 2020 Vaikuttajafoorumi järjestetiin su-ma 9.-10.2. hotelli Clarionissa Helsingin Jätkäsaaressa ja jatkui Tallinnan risteilyllä. Palkintojenjakotilaisuus oli laivan iltaohjelman yhteydessä. Valitettavasti Jokelan Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Koski-Sipilä ei työkiireiltään päässyt puheenjohtajien aluejärjestötapaamisessa vastaanottamaan palkintoa.Vaikuttajafoorumi järjestettiin poikkeuksellisesti tänä vuonna sunnuntaista maanantaihin.

Helmikuun lopussa kuitenkin paikallisyhdistysten luottamushenkilöille järjestestään Hyvinkäällä luottamushenkilöseminaari, jossa puheenjohtaja Tarja esittelee yhdistyksemme toimintaa luottamushenkilöseminaarissa. Nyt lisää jäseniä ja uusi palkinto eri sarjassa tältä vuodelta.