17.11.2020 klo 21:18
Uutinen

Jonna Kovala on vuoden yrittäjä Vähässäkyrössä

Vähänkyrön Yrittäjät on valinnut kosmetologi ja jalkahoitaja Jonna Kovalan vuoden yrittäjäksi. Hän valmistui kosmetologiksi Vaasan Ammattiopistosta 2005 ja on siitä lähtien toiminut alalla sivutoimisena yrittäjänä. Toiminimen Salon Celinen hän perusti jo opiskeluaikana, jotta pystyisi harjoittamaan työtään opiskelujen ohessa. Hänellä oli alkuun Salon Celine nimellä toimiva hoitola Sepänkylässä. Nykyään toiminimenä on oma nimi Jonna Kovala.

Jonna halusi suuntautua vielä lääkinnälliseksi jalkahoitajaksi, joten hän lähti oppimaan uutta ja valmistui vuonna 2013 jalkahoitajaksi. Hän kiinnostui myös liukukuppauksesta ja turvehoidoista, joten hän kävi tutustumassa Seinäjoella Siniristihoitolaan ja kouluttatui vielä turvehoitajaksi.

Hän halusi kehittää edelleen osaamistaan, joten hän lähti opiskelemaan vielä sosiaali- ja terveysalan opintoja Vamiaan, josta hän valmistui lähihoitajaksi 2020 alkuvuodesta. Jonna on sekä Vaasan seudun Diabeetesyhdistyksen että Vanhan Vaasan Sairaalan jalkahoitajana.

Jonna Kovala vastaanotti palkinnon, kunniakirjan ja kukat Vähänkyrön Yrittäjien syyskokouksessa 17.11. Vs. Relax Centerin tiloissa Vähässäkyrössä. Samassa kokouksessa Kari Rinta valittiin yksinmielisesti jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana. Timo Kytönen, Marko Tapio, Mika Valkama, Petri Marttila, Jouni Heikkilä, Kari Mäki, Birgit Nurmela, Titta Kotanen ja Jouni Pajuluoma muodostavat yhdistyksen hallituksen vuonna 2021. Sihteerinä jatkaa Henna Lammi ja rahastonhoitajana Juha Kitilä.