20.12.2022 klo 13:02
Uutinen

Joulukuun uutisia

HYVÄÄ JOULUA JA ENTISTÄ PAREMPAA VUOTTA 2023!

Vuosi lähestyy loppuaan ja valmistaudumme joulun viettoon, kukin omalla tavallaan. Moni meistä suunnittelee rahan käyttöä paljon tarkemmin. Ainakin itse pörssisähkön ostajana seuraan tuntikohtaista sähkön hintaa ja meidän taloudessamme pyykkikone pyörii ajastettuna yön pikkutunneilla. Mutta: meillä Suomessa sentään sähköä, lämpöä ja vettä riittää, toisin kuin Ukrainassa. Siitä pitää muistaa olla kiitollinen.

Tapahtumarikas vuosi on kulunut nopeasti ja yrittäjäyhdistyksen toimintakin on ollut melko aktiivista parin vuoden hiljaiselon jälkeen. Keväällä järjestettiin Hotelli Punkaharjussa kansanedustajatapaaminen MTK-Punkaharjun johdolla, kesällä osallistuimme Harjun Kesäraittiin ja marraskuussa järjestimme Lustossa jälleen MTK-Punkaharjun kanssa Harjun Syysmiitinkin. Punkaharjun Jouluraitti käynnisti joulukauden ja saamme iloita kylänraitilla kulkiessamme tyylikkäästi uudistetuista joulutähdistä.

Yrittäjäjärjestön touhuissa syntyy monenlaisia ystävyssuhteita. Punkaharjun Yrittäjien emerita puheenjohtaja Sari entisten varapuheenjohtajien, Lauran ja Ruthin seurassa Museoravintola Lustossa.

Maakunnallinen Yrittäjägaalakin järjestetään jälleen tammikuussa 2023. Lähdetäänpä porukalla juhlimaan vuoden yrittäjiä! Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä

 Punkaharjulta pääsee yhteiskyydilläkin Mikkeliin ja takaisin. Aiemmilta vuosilta on kertynyt monta iloista muistoa, joita on hauskaa yhdessä muistella. Muutenkin yrittäjäjärjestössä toimiminen on itselleni ollut mitä parhain tapa tutustua muihin yrittäjiin. Suosittelen jokaiselle osallistumista erilaisiin tapahtumiin ja kokouksiin!

Rentouttavaa joulun aikaa kaikille!

Ruth Lähdeaho-Kero
Ruutitynnyri/Tmi Moninaiset Lähdeaho

Kiinnostaako kyberturvallisuus?

Osallistu Etelä-Savon Kauppakamarin Kasvukillan Teams-tapaamiseen torstaina 5.1.2023 klo 12-14.  Lisätiedot ohjelmasta ja ilmoittautuminen tästä

Muistathan, että Punkaharjun Yrittäjien jäsenenä saat myös paikallisia etuja:

K-Market Kruunu elintarvikkeista -5 %

Kruunupuiston kuntosalilipusta -15 %

Sami Palvelut Oy:n kalenterikoulutuksista -15 %