22.10.2018 klo 15:59
Uutinen

Joulunavaus vietetään kokeeksi illalla

Lammin Yrittäjien joulunavauksessa on tänä vuonna kaikki edellytykset nähdä upein ilotulitus ikinä. Tämän mahdollistaa tavallista myöhäisempi ajankohta.

Lammilla on totuttu viettämään joulunavausta lauantaipäivänä juuri ennen ensimmäistä adventtia. Tänä vuonna Lammin Yrittäjät päättivät kokeilla, miten juhla toimisi ilta-aikaan. Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Kankaanmäen mukaan Lammilla Lammi-viikon taiteiden illan pidemmät aukiolot tavoittivat mukavasti yleisöä, joten konseptia haluttiin kokeilla uudemman kerran. Toivomus kuitenkin on, että koko perjantaipäivä olisi joulunavauspäivä Lammilla.

”Yrittäjät voivat olla mukana entiseen tapaan omilla tempauksillaan ja tarjouksillaan. Glögiä voi tarjota pitkin päivää, tarjouksia voi julkistaa vaikka tasatunnein, mitä tahansa kivaa voi keksiä koko päiväksi. Toivomme, että liikkeet olisivat Lammi-viikon perjantai-illan tapaan joulunavausperjantaina ainakin klo 20 saakka auki,” innostaa Päivi.

Päätapahtumapaikkana on edelleenkin Lammin Kopin ja Lammin Säästökarien edusta, johon rakennetaan torialue kaikille torimyynnistä kiinnostuneille. Torialueen myyntipaikkoja voi tiedustella Leena-Maija Tuomelta Lammin Säästökareilta. Lammin Yrittäjät toivovat jälleen edustavaa kattausta lammilaisesta yrittäjyydestä esille joulunavaukseen. Yrittäjien ohjelma alkaa klo 17, jolloin myös julkistetaan vuoden 2018 Lammin Kotiseutulehti Lammin Kopin aulassa.

Perinteinen tonttuparaati lähtee Turvantalolta kello 18, ja kaikille tonttuhattu päässä paraatiin osallistuneille on luvassa lahjapussukat. Itsestäänselvästi Joulupukki kunnioittaa joulunavauspäivää läsnäolollaan ja päivä päättyy juhlavaan ilotulitukseen kello 20.

Katso tapahtuman tiedot Facebook-sivultamme >>