26.6.2020 klo 10:20
Uutinen

Jukka Hurrila Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaehdokkaaksi

Satakunnan Yrittäjien hallitus esittää puheenjohtajaansa Jukka Hurrilaa Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaksi. Jukka Hurrila on Satakunnan Yrittäjien näköinen ehdokas – yhteistyökykyinen ja uudistumishaluinen tiimipelaaja, joka ottaa huomioon koko maan laajuisen järjestökentän paikallisyhdistyksistä keskusjärjestöön.

– Hallituksemme esitykseen suhtaudun myönteisesti. Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajaehdokkuus on haaste, jonka otan epäröimättä vastaan, Jukka Hurrila kertoo ehdokkuudesta.

Millainen varapuheenjohtaja Jukka olisi?

Jukka on alueen järjestökentällä tunnettu verkostojen luojana ja tasavertaisuuden puolustajana. Jukan sosiaaliset taidot ja halu kehittää koko aluetta on saanut kiitosta järjestökentältä. Erityisesti hänet tunnetaan aktiivisten ja kehittyvien paikallisyhdistysten puolestapuhujana.

– Varapuheenjohtajana olisin eteenpäin katsova ja kehitysmyönteinen. Tavoitteenani olisi nostaa varapuheenjohtajan profiilia puheenjohtajan rinnalla, ja koen että siinä olisi minun vahvuuteni.

– Kehityskohteiden läpinäkyvä esiintuonti on myös tärkeää. Ei riitä, että haasteet tunnistetaan, vaan on tehtävä töitä niiden muuttamiseksi. Erityisesti koen, että nuorten yrittäjäjäsenien saaminen mukaan toimintaamme on tärkeää ja tässä työssä on varmasti parannettavaa, Jukka kertoo.

Yrittäjänä Jukka on toiminut vuodesta 2006. Tätä ennen hän oli mukana monissa ERS-hankkeissa, joten hankemaailma on hänelle tuttua. Hänen nykyinen yrityksensä, työvalmennukseen erikoistunut Länsivalmennus Oy alkoi kotikonttorilta yhden miehen yrityksenä. Tänä päivänä yritys toimii koko Satakunnan alueella, toimistot sijaitsevat Porissa, Raumalla ja Harjavallassa.

Länsivalmennus Oy:n palveluihin kuuluu työhönvalmennus, ura- ja työvalmennusryhmät, edelleensijoitus sekä työeläkekuntoutuminen. Jukan yritys tarjoaa palveluja sekä työnantajille, työnhakijoille että kuntoutusasiakkaille.

Satakunta luottaa vahvaan ehdokkaaseensa

– Suomen Yrittäjien hallintouudistuksen myötä koemme, että Satakunnan Yrittäjillä täytyy olla vahva edustus järjestön hallitustehtävissä. Ja nyt kun meillä on vahva ja näköisemme ehdokas, siitä hyötyisi koko järjestö, muistuttaa Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen.

Satakunnan Yrittäjät on aluejärjestönä ollut vahvassa roolissa – jopa edelläkävijänä – mukana luomassa uusia palveluja ja käytänteitä koko järjestökentän ja jäsenien käyttöön. Tasaisen varma menestyminen mittauksissa, kuten Yrittäjien kuntabarometrissa kertoo aktiivisesta kehitystyöstä. Satakunnassa ei juosta paikallaan.

– Satakunnan Yrittäjät tekee luottamushenkilöien johdolla sekä operatiivisessa toiminnassa rohkeita avauksia Suomen Yrittäjien suuntaan ja oman hallintouudistuksemme myötä pystymme toimimaan nopeasti ja ketterästi, Markku Kivinen kertoo satakuntalaisten vahvuuksista.- Olemme myös onnistuneet pitämään jäsenkehityksemme positiivisena useana vuonna peräkkäin ja se jos jokin on osoitus oikeansuuntaisesta vaikuttamistyöstä, Jukka Hurrila jatkaa.

– Koronakriisin aikana Suomen Yrittäjät on noussut näkyvimmäksi etujärjestöksi maassamme ja pääosin hyvin positiivisesti. Tätä hyvää työtä tulee jatkaa myös tulevaisuudessa ja olisin siinä mukana täysillä, Jukka Hurrila kannustaa lopuksi.

Jukan taustasta lyhyesti:

Nykyiset luottamustehtävät:

  • Satakunnan Yrittäjät hallituksen puheenjohtaja 2019–
  • Suomen Yrittäjät hallituksen jäsen 2019–
  • Satakunnan ammattikorkeakoulun hallituksen jäsen 2019–
  • TE-toimiston TY-neuvottelukunnan jäsen 2019– / puheenjohtaja 2020–
  • Maakunnan yhteistyöryhmän varajäsen 2020–

Aiemmat luottamustehtävät:

  • Suomen Yrittäjien järjestövaliokunta 2018–2019
  • Satakunnan Yrittäjien työvaliokunta 2017–2018
  • Porin Yrittäjien varapuheenjohtaja 2015–2018
  • Porin Yrittäjien hallituksen jäsen 2013–2018