10.6.2020 klo 20:10
Uutinen

Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin Jari Parkkisenniemi

Jyväskylän Yrittäjien sääntömääräinen kevätkokous kokoontui kesäisissä tunnelmissa tänään 10.6.2020 Juhlatalo Juurikkasaaressa. Poikkeustilan vuoksi lykkääntynyt kokous valitsi yhdistykselle myös puheenjohtajan kaudelle 2020.

Kokouksessa käsiteltiin hallituksen laatima toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä tilikaudelta. Kokous totesi tilinpäätöksen olevan kunnossa ja myönsi hallitukselle vastuuvapauden.

Talouden lisäksi kokouksessa valittiin jatkava puheenjohtaja kaudelle 2020, edellisen puheenjohtajan erottua tehtävistään.

Puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Jari Parkkisenniemi. Jarilla on pitkä kokemus järjestötoiminnasta ja hallitustyöskentelystä. Hän on toiminut usean vuoden ajan aktiivisena jäsenenä ja varapuheenjohtajana myös Jyväskylän Yrittäjien hallituksessa.

Jari toimii oman yrityksensä kautta konsulttina organisaatioiden johtamisen ja kehittämisen parissa. Vastapainoa työlle tuo eläinten ja omistajien kouluttaminen.

Näin Jari avaa ajatuksiaan Yrittäjien puheenjohtajuudesta.

– Näen tärkeänä yhteistyön eri sidosryhmien välillä. Yhteisesti toimimalla saamme äänemme kuuluviin paremmin ja yrittäjyyden edistäminen on sujuvampaa. Jyväskylän kaupunki on tärkeässä asemassa tässä vuoropuhelussa. Tätä työtä olemme aktiivisesti tehneet viimeisten vuosien ajan yhteistyössä Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien kanssa ja aiomme myös jatkaa, Jari toteaa.

– Puheenjohtajana tavoitteenani on tuoda Jyväskylän Yrittäjiin johtajuutta ja suunnitelmallisuutta. Toiminnallani pyrin purkamaan kuilua yhdistyksen ja yrittäjien välillä sekä kasvattamaan positiivista ilmapiiriä niin yhdistyksessä kuin yrittäjäkentässäkin, Jari summaa.

Kevätkokouksen puheenjohtajana toimi Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Petri Salminen.