17.6.2020 klo 08:34
Uutinen

K-P.n Yrittäjien puheenjohtajiston vaalit -haku on auki

Haluatko olla mukana edistämässä yrittäjyyttä ja kehittämässä Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimintaa? Tule mukaan rakentamaan laajan keskipohjanmaan yrittäjyyden selviytymistarinaa!

Alueeseemme kuuluu 22 aktiivista kuntakohtaista paikallisyhdistystä sekä Kokkolassa toimisto henkilökuntineen. Jäsenyrityksiä Keski-Pohjanmaan Yrittäjillä on 2 400 kpl, josta yli puolet yksinyrittäjiä. Järjestömme on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja osa Suomen Yrittäjiä.

Haemme nyt järjestöllemme ensimmäistä kertaa avoimella julkisella hakumenettelyllä puheenjohtajistoa; 1 varsinainen puheenjohtaja ja 3 varapuheenjohtajaa päätöksentekijöiksi, ja luotsaamaan Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimintaa operatiivisen johdon rinnalla. Puheenjohtajan tehtävä on toimia hallituksen ja aluejärjestön puheenjohtajana, sekä toimia yhteistyössä aluejärjestön toimitusjohtajan ja henkilökunnan kanssa.

Hakijan on oltava yrittäjä ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksen maksava jäsen. Sama henkilö voidaan valita aluejärjestön puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi enintään kuudeksi (6) peräkkäiseksi toimivuodeksi samaan tehtävään.

Odotamme hakijoilta kokemusta yrittäjänä sekä energistä vaikuttamiskykyä ja -halua. Hakijalta odotetaan sitoutumista haettavaan tehtävään ja politiikan, vaikuttamistyön ja elinkeinopolitiikan tuntemusta. Järjestön strategisten asioiden ymmärrystä sekä ihmissuhde- ja viestintätaitoja sekä intoa työskennellä sekä maakunnan että valtakunnan yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamisen aitiopaikalle maakunnallisesti sekä valtakunnallisesti Suomen Yrittäjien kautta, edistämään yrittäjien asiaa.

Lähetä avoin hakemus sekä cv 12.8.2020 mennessä viitteellä ”puheenjohtajisto”
– kirjallisesti: Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, Ristirannankatu 1, 67100 Kokkola
TAI
– sähköisesti: mervi.jarkkala@yrittajat.fi

Kaikki 12.8 mennessä ilmoittautuneet ehdokkaat, julkaistaan kuvan kera Yrittäjä lehdessä 5.9.2020. Puheenjohtajiston valinta tehdään sääntömääräisessä syyskokouksessa Kokkolassa 1.10.2020. Lisätietoja antavat:
puheenjohtaja varatuomari Kimmo Hanhisalo p +358 40 550 0875
toimitusjohtaja Mervi Järkkälä p +358 500 561 145