16.1.2020 klo 10:27
Uutinen

K-P:n Yrittäjät hyvin edustettuna Suomen Yrittäjien valiokunnissa

Suomen Yrittäjien valiokuntiin ja verkostoihin valittiin useita edustajia Keski-Pohjanmaalta.

Työmarkkinavaltuuskunnassa jatkaa Kimmo Hanhisalo Kokkolasta ja hänen varajäsenenä toimii John Hagnäs Kokkolasta. Työmarkkinavaltuuskunnan tehtävänä on seurata työehtosopimuspoliittista sekä työlainsäädännön kehitystä, osallistua ja vaikuttaa lainsäädännön ja muiden työmarkkinoihin vaikuttavien toimenpiteiden valmisteluun sekä valmistella keskusliiton hallitukselle työmarkkinapoliittisia kannanottoja, lausuntoja ja aloitteita.

Suomen Yrittäjien valiokunnat tuovat yrittäjänäkökulmaa vaikuttamistyöhön. Tavoitteena on parantaa pienten ja keskisuurten yritysten arkea.

Energia- ja ympäristövaliokuntaan valittiin kokkolalainen Petri Niemelä. Liikenteen valiokuntaan valittiin taksiyrittäjä Veli Autio Kokkolasta. Osaamisen valiokuntaan valittiin Kaisa Pihlajaniemi Nivalasta sekä Tomi Vähänkangas Haapajärveltä. Rahoitus ja verovaliokuntaan valittiin Tuula Anttiroiko Kalajoelta. Kaupan- ja palveluiden valiokunnan puheenjohtajaksi on valittu Janne Ylinen, Kokkolasta.

Ruotsinkielisen verkoston johtoryhmään valittiin Heidi Kivilompolo Kokkolasta ja senioriverkoston johtoryhmään Tapani Koskela. Suomen Yrittäjien verkostot yhdistävät yrittäjiä ympäri maata uusien ideoiden ja uuden tekemisen äärelle. Verkostot tuovat näkökulmaa erilaisiin yrittäjäryhmiin ja ovat erinomainen väylä kaikille, jotka haluavat vaikuttaa asioihin konkreettisesti

Valiokuntien ja verkostojen jäsenet valittiin kaudeksi 2020-2021. Keski-Pohjanmaan Yrittäjät onnittelee valittuja.