11.10.2018 klo 17:29
Uutinen

K-P:n Yrittäjien vuosikokous valitsi Kimmo Hanhisalon jatkamaan puheenjohtajana

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n sääntömääräinen vuosikokous kokoontui torstai-iltana Reisjärvellä.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti edelleen toimitusjohtaja Kimmo Hanhisalo, Kokkolasta

Vuosikokouksessa läsnä oli noin 20 jäsenyrittäjää. Hyväksyttiin vuoden 2017 tilinpäätös sekä aktiivinen toimintakertomus.Vuosikokouksessa myönnettiin vastuuvapaus hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle ja tilivelvollisille vuodelta 2017. Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Kpmg:n Janne Niemi.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien syyskokous oli tyytyväinen kuluneen vuoden 2017 toimintaan. Aluejärjestön toimihenkilöt ja luottamusmiehet osallistuivat aktiivisesti maakunnalliseen edunvalvontatyöhön ennakoiden tulevaa maakuntauudistusta.

Päätettiin vuoden 2019 toiminnassa keskittyä alueen yritysten yritysneuvonnan ja palveluiden alueelliseen turvaamiseen, sekä jatkaa tiivistä yhteistyötä aluehallintouudistuksessa Keski-, Pohjois-Pohjanmaan-, että Pohjanmaan päättävien elinten kanssa yrittäjyyttä ja alueen menestymistä edistävästi. Kansanedustajille nimetyt nimikkoyrittäjät tulevat edelleen olemaan tärkeässä roolissa tulevanakin vuonna. Vaikuttajatapaamisia kuntapäättäjien ja yritysvaikuttajien kanssa jatketaan. Yksinyrittäjien toimintaa edistetään verkostoitumisten avulla. Kansainvälistymis- ja omistajanvaihdosasioihin, sekä yrittäjän henkiseen jaksamiseen ja terveyden ylläpitoon keskitytään myös vuonna 2019. Vuosi 2019 on myös Keski-Pohjanmaan Yrittäjien 80:s toimintavuosi, mikä tulee näkymään läpi vuoden.

Luottamushenkilövalinnat

Järjestön puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti edelleen jatkamaan toimitusjohtaja Kimmo Hanhisalo Kokkolasta. Kimmo Hanhisalo on Suomen Yrittäjien hallituksen- ja työmarkkinavaltuuskunnan jäsen ja on lisäksi mukana useassa merkittävässä maakunnallisessa luottamustoimessa.

Varapuheenjohtajiksi valittiin edelleen Tapio Uusitalo Nivalasta, Jarmo Nahkala Alavieskasta sekä Nina Enlund Kruunupyystä.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus 2017-2019

Paikkakunta Jäsen Varajäsen

Kokkola John Hagnäs Juha-Matti Anttila

Lestijärvi/Halsua Jorma Tuikka Paavo Hietalahti

Himanka/Perho Matti Pöntiö Terhi Möttönen

Sievi/Alavieska Kari Niemi Jere Korte

Kalajoki Kimmo Salmela Ville-Matti Vuollet

Reisjärvi/Kruunupyy Kirsi Muhonen Tom Nylund

Pietarsaari Jaana Ilmonen Teija Östman

Kannus Jyrki Veijola Eero Pihlajaniemi

Kaustinen Juha Enlund Jani Korkiakangas

Hallitus 2018-2020

Paikkakunta Jäsen Varajäsen

Kokkola Minna Witting Heidi Kivilompolo

Veteli Kirsi-Maria Saarinen Sakari Klemola

Lohtaja/Ullava Petri Niemelä Päivi Rahkonen

Kälviä Antti Sallansalmi Hannu Rimpioja

Nivala Urpo Korkiakoski Antero Kujala

Toholampi/Pedersöre Heikki Luoma Birgitta Kaipio

Haapajärvi Tomi Vähäkangas Minna Kontro

Ylivieska Mikko Kaarto Antti Hautamäki

Lisätietoja: toimitusjohtaja Mervi Järkkälä, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät p. 0500 561 145