3.9.2021 klo 11:30
Uutinen

Kainuun Kasvupolku®: lupaavimmat kasvuyritykset ovat The Boreal Project ja PK-levy

Kainuun Kasvupolun kaksi lupaavinta kasvuyritystä ovat The Boreal Project Vuokatista ja PK-levy Nurmeksesta.

Kainuun Kasvupolun kaksi lupaavinta kasvuyritystä ovat The Boreal Project Vuokatista ja PK-levy Nurmeksesta.

The Boreal Project kehittää biohajoavaa materiaalia panimoteollisuudesta saatavasta viljajätteestä. Yrityksen biokomposiitti on ympäristöystävällistä, kompostoitavaa ja 100% kasviperäistä.

Tuomaristo arvosti Borealin vahvaa tiimiä, joka koostuu erilaisista osaajista. Yrityksellä on mahdollisuus kansainväliseen kasvuun ja skaalautumiseen. Tuomaristo kehui Borealin kiertotalousajattelua sekä verkostoja kotimaassa ja ulkomailla.

PK-levy on metalliteollisuuden osaaja. Yritys suorittaa metallisten levyaihioiden leikkaamista, särmäystä, hitsausta, jauhemaalausta sekä tuotteiden kokoonpanoa. PK-levyn asiakkaita ovat teollisuuden alan yritykset.

Tuomariston mukaan PK-levyllä on selvää kasvupotentiaalia. Yritys on aloittanut kansainvälisen viennin, ja rakentanut osaavan tiimin. Pk-levyllä on teknologiaosaamista, jota yliopistoyhteistyö tukee.

Näiden lisäksi tuomaristo halusi antaa kunniamaininnan kajaanilaiselle TuJuColle. TuJuCo on antanut näyttöjä kasvusta ja hyvästä asenteesta yrittäjyyttä kohtaan. Lisäksi yritys on aidosti kuunnellut asiakkaitaan ja kehittänyt toimintaansa.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit lupaavimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Katso Kainuun Kasvupolulle osallistuneet yritykset tästä >>

KASVUPOLUN TUOMARISTO JA KUMPPANIT

Kainuun Kasvupolun tuomariston kokoonpano:
Aki Nevalainen, PIKES
Anu Tervonen, Kainuun Yrittäjät
Heikki Rusanen, LieKe
Jani Moilanen, Kaisanet
Jari Tuovinen, Oulun kauppakamari
Raimo Sivonen, Kainuun ammattiopisto
Seppo Räisänen, Kajaanin kaupunki

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Kainuun Kasvupolku® -kumppaneiden kanssa.

Kainuun Kasvupolku® -kumppanit ovat:
Kainuun ammattiopisto
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Kainuun liitto
Kainuun Yrittäjät
Kaisanet
Kajaanin kaupunki
Lieksan kehitys LieKe
Oulun kauppakamari
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen liitto, KPMG, Varma, AWS, Kauppakamari ja Technopolis.

KOHTI KASVU OPEN KARNEVAALIA 2021
Kasvupolkujen lupaavimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open 2021 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2021. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.-28.10.2021 finalistijoukosta valittu TOP 10 kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä. TOP 10 -voittajavalinnat tekee

LISÄTIEDOT
Charlotta Lagerstam
charlotta.lagerstam@kasvuopen.fi
050 468 8779

Muita kiinnostavia aiheita