10.8.2018 klo 14:14
Uutinen

Kainuun Yrittäjät hakee Yhteyspäällikköä

Kainuun Yrittäjät on Kajaanissa kotipaikkaansa pitävä Suomen Yrittäjien aluejärjestö, johon kuuluu kahdeksan paikallisyhdistyksen kautta noin 1200 jäsenyritystä. Kainuun Yrittäjillä on vakiintunut ja arvostettu paikkansa elinkeinoelämän organisaatioiden keskuudessa Kainuussa. Olemme yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvoja Kainuussa.

Kainuun Yrittäjät hakee Yhteyspäällikköä

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Yhteyspäällikkö kehittää ja edistää toimitusjohtajan työparina yrittäjien ja yritysten toimintaedellytyksiä koko Kainuun alueella. Tehtävän ydinaluetta ovat projektinhallinta, markkinointi ja viestintä sekä tapahtumien järjestäminen.

Yhteyspäälliköltä edellytetään hyvää organisointikykyä sekä aktiivista ja joustavaa työotetta. Tehtävään valittavalla on jo kokemusta projektinhallinnasta, viestinnästä ja henkilökohtaisesta myyntityöstä. Kirjoittaminen on sujuvaa ja puhe luistaa erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Digiosaamisen korostuessa edellytämme, että nykyaikaiset markkinoinnin ja viestinnän työkalut ovat jo entuudestaan tuttuja. Työhön sisältyy myös tavanomaisia toimistorutiineja ja asiakaspalvelua.

Asenne ratkaisee. Haluamme joukkoomme yrittelijään, positiivisen ja uudistumisnälkäisen tekijän, joka ei pelkää haasteita. Tehtävän hoitaminen edellyttää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä sekä oman auton käyttöä. Kainuun Yrittäjien toimipaikka on Kajaanissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan yrittämisen ja menestyksen nälkäisen Kainuun rakentamisessa.

Hakemus ja CV palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen anu.tervonen@yrittajat.fi 24.8.2018 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anu Tervonen, p. 044 7287 100.