3.6.2019 klo 11:59
Uutinen

Kalajoen Hiekkasärkille tulossa upea Superviikonloppu 23. – 25.8.2019

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien juhlatoimikunta sai tehtäväksi miettiä 80-vuotisjuhlavuoden toimintaa. Yhteinen ajatus lähti siitä, että järjestetään tänä vuonna erityinen tapahtuma, joka tarjoaa kaikille jotakin – yrittäjille, heidän perheelleen, yhteistyökumppaneille, työntekijöille, ystäville ja myös lapsille.

Päädyttiin keskittämään juhlavuosi yhteen viikonloppuun ja paikaksi valittiin Kalajoen Hiekkasärkät. Hiekkasärkät on toimivuudeltaan loistava esimerkki yritysten ja kaupungin yhteistyöstä. Yhteisillä satsauksilla on alueesta syntynyt merkittävä matkailun vetonaula.

Superviikonloppuna on kaikille monipuolista tarjottavaa: Ainutkertainen maasto ulkoiluun, Seikkailupuisto, Superpark, Golf, Keilaus, Pakohuone, Sanin kylpylä jne. Lisämausteena myös Lähiruokatori ja Tractor Pulling-kisa. Väkeä on varmasti liikkeellä! Tule sinäkin ja tuo ystäväsi ja perheesi mukana.

Perjantaina tarjolla paistettua makkaraa sekä mielenkiintoinen paneelikeskustelu

Koko tapahtuma käynnistetään Hilmantorilla upealla rumpusoololla ja mielenkiintoisella paneelikeskustelulla. Lisäksi paikalle on tuotu Kota, josta paistetaan ja tarjoillaan kaikille makkaraa. Perjantain juonnoista vastaa Keijo Särkijärvi. Paneelissa ovat Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen, Keski-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Kimmo Hanhisalo, Kuljetus Rahkola OY:n toimitusjohtaja Juha Rahkola, Hiekkasärkät OY:n toimitusjohtaja Janne Anttila ja Keskipohjanmaa lehden päätoimittaja Tiina Ojutkangas ! Lisäksi lapsille on omaa toimintaa.

Lauantaina Yrittäjä Golf tai Raitin matkailutorilla Mato Valtonen ja Tom Pöysti ja heidän TOMATO show

Lauantaiaamuna golfarit kisailevat yrittäjägolfkisassa. Ostoskeskus Raitissa avataan kaikille avoin Matkailutori – kaikki ovat siis tervetulleita paikalle, sekä matkailutoimijat, jotka esittelevät omaa toimintaansa kuin myös asiakkaat. Lauantaina Raitin matkatorilla ilahduttavat taatusti maankuulut Mato Valtonen ja Tom Pöysti ja heidän erinomainen TOMATO esitys. Herrat esittävät hauskasti keskustellen vakaviakin aiheita yrittäjyydestä, jaksamisesta ja kaikesta mahdollisesta. Kannattaa tulla kauempaakin kuulemaan. Matkailuun liittyvien esilleasettajien on ilmoittauduttava ennakkoon; www.eventilla.com/matkailutori .

Lauantai ilta huipentuu kaiken kansan kasaribileisiin

Lauantai huipentuu loistaviin kasaribileisiin. Kasaribileet pidetään Sandy Keltin kupeessa pikkutorilla juhlateltassa. Näissä bileissä ei olla virallisia, vaan kasarikamppeet niskaan ja menoksi. Laura Voutilainen viihdyttää kasarikansaa, ja tietysti iltaan kuuluu herkuttelua, skumppaa sekä myös muuta juomaa, joten viihtyminen on varmistettu. Mutta ilmoittautua pitää – ja huomatkaa että hinta on huokeampi 13.6 saakka jäsenyrittäjiltä vain 40 euroa ja muut juhlijat 50 euroa – ilmoittautumiset; www.eventilla.com/kasaribileet.

Tervetuloa juhlimaan! Ja muistakaa varata majoitus ajoissa.
Koko viikonlopun ohjelma ja ilmoittautumislinkit löydät osoitteesta: www.kpysuperviikonloppu.fi