21.5.2019 klo 14:37
Uutinen

Kansanedustajille omat nimikkoyrittäjät – Viestiä suoraan yrittäjän arjesta

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimialueelta valitut kansanedustajat ovat saaneet oman nimikkoyrittäjän. Nimikkoyrittäjä auttaa, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä.

– Nimikkoyrittäjän tehtävä on kertoa yrittäjän arjesta ja elämästä. Nimikkoyrittäjät välittävät edustajille myös tärkeää tietoa yrittäjien ajankohtaisista asioista edustajan vaalipiirin alueella, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko sanoo.

Yrittäjän ja kansanedustajan yhteydenpidon ja vuoropuhelun on tarkoitus olla tiivistä ja sen on määrä kestää koko vaalikauden ajan.

– Yritysten pärjääminen on koko Suomen etu. Yritykset ovat Suomen vahvuus ja tukijalka, sillä ne luovat työtä ja kasvua. Viime vuosina valtaosa uusista työpaikoista on syntynyt nimenomaan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, Risikko muistuttaa.

Nimikkoyrittäjänä toimimalla myös yrittäjä pysyy erittäin hyvin ajan tasalla siitä, mitä yrittäjiä koskevassa päätöksenteossa tapahtuu.

Nimikkoyrittäjäkonsepti on jatkoa Suomen Yrittäjien #Kasva Suomi -eduskuntavaalikampanjalle. Suomen Yrittäjät aloitti nimikkoyrittäjätoiminnan viime vaalikaudella.

Kansanedustajien nimikkoyrittäjät ovat:

Anne Niemi / Pasi Kivisaari kesk

Ossi Viljanen / Paula Risikko kok

Seija Ojajärvi / Janne Sankelo kok

Timo Mäkinen / Antti Kurvinen kesk

Kati Pasto / Mikko Savola kesk

Pekka Harjula / Juha Mäenpää ps

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Heikki Risikko, 050 3175 145