5.4.2017 klo 08:04
Uutinen

Kanta-Hämeen kasvajat haussa

Kanta-Hämeen Kasvupolku on avoinna kaikille kasvuhakuisille yrityksille. Viime vuoden osallistuja e-Oppi Forssasta on vienyt opit tehokkaasti käytäntöön.

Kasvu Open kumppaneineen järjestää kolmannen kerran Kanta-Hämeen Kasvupolun. Mukaan eri alojen asiantuntijoiden sparraukseen voivat hakea kaikki yritykset koosta, iästä tai toimialasta riippumatta. Viime vuoden osallistuja, e-Oppi Forssasta etenee kasvusuunnitelmassaan monella rintamalla.

Kasvu Open on sparrausohjelma, jonka ainutlaatuisen metodin kautta liki tuhat yritystä on saanut vetoapua kasvuunsa. Esimerkiksi viime kaudella Kanta-Hämeen Kasvupolulla kunniamaininnan saanut, sähköisiä oppimateriaaleja kustantava e-Oppi on osallistumisensa jälkeen vahvistanut myyntiorganisaatiota ja markkinointiviestintää sekä panostanut tarkkaan suunnitelmallisuuteen.

– Haluamme jossain vaiheessa kansainvälistyä, ja Kasvu Openin tärkeitä oppeja oli suunnitella se askel tarkkaan. Ymmärsimme myös, että sähköisten oppikirjojen suunnittelussa pitää edetä asiakaslähtöisesti. Olemmekin keränneet opettajilta kokemuksia ja palautetta, millaisia materiaaleja he haluavat. Jotta opiskelija voi oppia sähköisestä kirjasta, täytyy opettajan osata käyttää sitä, toimitusjohtaja, rehtori Simo Veistola sanoo.

Veistolan mukaan sparraukseen kannatti lähteä, sillä “aina kannattaa lähteä pois omasta toimistosta”.

– Kasvu Openilta saamani vihreä Työkirja on täynnä merkintöjä. Niitä neuvoja, joita sain, ja kontakteja moniin relevantteihin tahoihin.

Haku yrityksille on avoinna 21.4.2017 asti. Valintakriteerejä ovat mm. liikeidean skaalautuvuus, erottuvuus ja kyky vaikuttaa markkinaansa, kansainvälitysmispotentiaali ja tiimin uskottavuus.
Mukaan valitaan 15 yritystä, joita sparrataan 23.5. ja 13.6. Tällöin eri alojen (kasvu, kansainvälistyminen, myynti, rahoitus, markkinointi, johtaminen) asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kukin yritys kohtaa mylläreitä 10×45 minuutin luottamuksellisissa tapaamisissa.

Alueellinen tuomaristo valitsee 16.8. Kasvupolun semifinaalissa kaksi parasta yritystä, jotka etenevät jatkosparrauksiin ja lokakuussa 2017 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

Hae mukaan tästä >>>

Hämeen Yritysviestintä,
toimitus@hameenyrityssanomat.fi