15.12.2017 klo 16:52
Uutinen

Karkkilan Sisäverhous Oy valittiin Vuoden yritykseksi Karkkilassa

Karkkilan Sisäverhous Oy valittiin Vuoden yritykseksi Karkkilassa

Pia Virta, Pipsa Virta ja Tomi Salmisto perustivat Karkkilan Sisäverhous Oy:n vuonna 2006. Yritys on vuokralla Karkate Oy:n tiloissa Kolisevantiellä.

Karkkilan Sisäverhous Oy asentaa alakattoja ja seinäverhouksia pääasiassa isoihin julkisiin kohteisiin pääkaupunkiseudulla. Yrityksen työnjälkeä voi nähdä kauppakeskuksissa, kuten Iso Omenassa ja Itiksen laajennusosassa sekä kouluissa ja sairaaloissa. Viimeisin iso projekti on Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen toimitalo Helsingissä. Sinne Karkkilan Sisäverhous Oy asensi alakatot ja seinäverhoukset talon kaikkiin seitsemään kerrokseen. Myös Matinkylän Metrokeskus Espoossa on projektipäällikkö Tomi Salmiston mukaan työllistänyt mukavasti. – Olemme erikoistuneet vaativiin ja vaikeimpiin kohteisiin, joissa pelkkä hinta ei ratkaise, Salmisto valottaa. Karkkilassa yritys asensi aikoinaan alakatot nykyiseen Mainiokotiin.

Mukana suunnittelemassa alan koulutusta

Yrittäjätrio on tyytyväinen talousnäkymiin kovasta kilpailusta huolimatta. Erikoistumalla ja laatuun panostamalla se on noussut alan yritysten joukossa neljän, viiden suurimman joukkoon Suomessa. Tomi Salmisto kiittää erityisesti 14-henkistä työporukkaansa, joka osaa työnsä, haluaa oppia uutta ja kaiken lisäksi joustaa tarvittaessa yrityksen työtilanteiden mukaan. Yli puolet henkilökunnasta on ollut yrityksen palkkalistoilla alusta asti, mikä kertoo jotakin työnantajasta sekin.

Alakattoasennukselle ei löydy koulutuslinjaa maan ammattikouluissa. Sen vuoksi Karkkilan Sisäverhous Oy on kouluttanut itse työntekijöitä ja samalla suunnitellut koulutuksen sisältöä yhdessä Sisäkattoyhdistyksen ja TTS Työtehoseuran kanssa.

Karkkilan Sisäverhous Oy

Alakattojen ja seinäverhousten erityisosaaja

Perustettu 2006

Henkilöstöä 14, joista valtaosa karkkilalaisia

Liikevaihto noin 2,5 miljoonaa euroa