24.5.2018 klo 10:13
Uutinen

Käsintehtyjä herkkuja, aitoja makuja ja menneen maailman tunnelmaa

Marja ja Sippo Halminen aloittivat kesäkahvilatoiminnan pop up -tyylisesti kotipihansa nurmilla Tervakosken Kartanontiellä. Kuusi vuotta myöhemmin pienestä kesäbisneksestä on tullut yrittäjille toinen elinkeino.

Marja ja Sippo Halminen aloittivat kuusi vuotta sitten kesäkahvilatoiminnan kotipihansa nurmilla. Muurinpohjaletut, keppimunkit ja kahvi kävivät niin hyvin kaupaksi, että pian piti vuokrata viereinen rakennus kahvilaksi.

– Meitä ei vesisade haitannut, mutta asiakkaat eivät voineet syödä lettuja sateessa. Siksi vuokrasimme osan entisestä tallirakennuksesta. Tila oli alkuun pieni, mutta seuraavana vuonna vuokrasimme lisää tilaa, ja sitten jo vedimme vesiputket rakennukseen, yrittäjä Marja Halminen kertoo.

Tällä hetkellä Tallicafélla on 50 asiakaspaikkaa sisällä ja lisäksi ulkopaikkoja nurmikolla. Asiakkaat ovat ihastuneet paikan miljööseen ja Tallicafén tarjottaviin.

Keppimunkit ovat Sippo Halmisen kehittämä erikoisuus, joka ihastuttaa asiakkaita kesä kesältä. Kolmatta kesää valikoimassa on myös napolilaistyyppiset, avotulella paistetut pizzat sekä artesaanikahvit.

Lue koko juttu Hämeen Yrityssanomista, joka ilmestyy tänään 24.5.2018. Tästä linkistä pääset näköislehteen >>

toimitus@hameenyrityssanomat.fi/SM