11.1.2021 klo 08:52
Uutinen

Kasvu Open -sparrauksesta potkua yrityksen liiketoimintaan

Haku Keski-Uudenmaan Kasvupolulle on nyt auki. Valtakunnallinen kasvuyritysten sparrausohjelma Kasvu Open järjestää yrittäjille maksutonta sparrausta liiketoiminnan ja kasvustrategian kehittämiseen. Uudenmaan Yrittäjät on tänäkin vuonna mukana Kasvu Openin Keski-Uudenmaan Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä.

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraus on kahden tapahtumapäivän kokonaisuus kasvuhaluisille yrittäjille. Kasvupolut toteutetaan yhdessä Kasvu Openin valtakunnallisten ja Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille kasvuyrityksille.

– Kasvupolulla yrittäjä pääsee sparraajien avulla nopeasti kasvuun ohjaavien kysymysten ytimeen. Sparraajat ja muut yrittäjät luovat verkoston, josta saa tukea ja kannustusta omaan tekemiseensä, Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen sanoo.

Keski-Uudenmaan Kasvupolku kokoaa tänä vuonna erityisesti yrityksiä, joilla on jo kilometrejä jonkin verran takanaan.

Näin haet mukaan Kasvupolulle

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki kotimaiset kasvuyritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa yrityksen liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole tarkkoja rajoja.

– Motivaatio, kasvun edellytykset ja sitoutuminen lähteä kehittämään yrityksen toimintaa ovat ratkaisevan tärkeitä, kun tuomarit valitsevat osallistujia Kasvupolulle, Liikanen sanoo.

Hakuaika

Kasvu Openin Kasvupolku® -sparraukseen on 4.1. – 17.3.2021.

Lue lisää ja hae mukaan

Keski-Uudenmaan Kasvupolku

www.kasvuopen.fi