20.9.2018 klo 12:13
Uutinen

Kasvua joukkorahoituksella

Suomalainen cleantech-yritys Tracegrow Oy on kehittänyt menetelmän hivenaineiden talteenotosta alkaliparistoista. Yritys aikoo kasvaa joukkorahoituksen avulla. Joukkorahoituksen mahdollisuuksia esitellään Hämeenlinnassa lokakuussa.

Alkaliparistot kerätään, lajitellaan ja murskataan. Tracegrow:n kehittämällä uudella teknologialla alkalimassasta saadaan hivenainetta, joka sisältää sinkkiä, mangaania, rikkiä ja kaliumia yhdisteenä. Hivenaineita käytetään maatalouden lannoitteissa kasvien ravinteena. Hivenaine laimennetaan ja levitetään pelloille kasteluveden tai kasvinsuojeluaineiden kanssa kasveja ravitsemaan ja tervehdyttämään.

Hämeenlinnassa järjestetään lokakuun alussa tilaisuus, jossa Tracegrow Oy:n edustajat kertovat kehittämästään teknologiasta ja sen hyödyntämisestä. Yritys hakee rahoitusta kasvulleen Privanetin AROUND-joukkorahoituspalvelussa.

Tilaisuudessa kuullaan myös joukkorahoituksesta ja sen tarjoamista sijoitusmahdollisuuksista myös piensijoittajille. Lisäksi esittelyssä rakennuskohteiden joukkorahoittamiseen tarkoitettu Realinvest-palvelu.

Tilaisuuden järjestää Privanet.

Aika: ke 3.10.2018 klo 17.30-19.00 (tarjoamme pientä purtavaa klo 17.00 alkaen)

Paikka: Verkatehdas, Paasikivenkatu 2, Hämeenlinna

Tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus tulla tutustumaan uuteen Hämeenlinnan toimistoomme (Arvi Kariston katu 2 B). Koko ilta on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>>