12.1.2017 klo 14:38
Uutinen

Kasvuhaluisille yrityksille jaossa tietoa yrityskaupoista ja Kasvu Openista

Kasvu Open järjestää maksuttomia Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolun starttitilaisuuksia tammi- ja helmikuussa eri puolilla Suomea. Niitä seuraa sparrausjakso, johon valitaan 30 lupaavaa yritystä.

Kasvu Open on valtakunnallinen yrityskasvuun tähtäävä valmennus, jossa kasvun asiantuntijat antavat osaamisensa maksutta yrityksen käyttöön. Ideana on saada yrittäjät innostumaan kasvun mahdollisuuksista. Kasvu Open -kausi huipentuu Jyväskylän Paviljongissa järjestettävään Kasvu Open Karnevaaliin 25.–26.10.

Valmistautuminen kisaan käynnistyy Kohti yrityskauppaa – Kasvupolku-starttitilaisuuksilla, joita järjestetään tammi- ja helmikuussa eri puolilla Suomea. Tapahtuma järjestetään Turussa 25.1. ja Tampereella 26.1. Tapahtumaan voi osallistua myös Oulussa 1.2., Kuopiossa 2.2. ja Espoossa 14.2.

Starttitilaisuuksissa esittäytyy yrityskaupan toteuttaneita yrityksiä sekä kaupan asiantuntijoita. Tapahtumat on suunnattu sellaisille yrityksille, joille yrityskauppa on ajankohtainen tulevien vuosien aikana.

Niiden jälkeen seuraava askel on hakea mukaan Kasvupolulle. Haku on auki 1.3. saakka. Kasvu Open -sparrauksessa yrittäjä voi testata ja kehittää yritystoimintaa nopeasti. Kasvupolulle valitaan 30 yritystä, ja ne saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnalle ja yrityskauppasuunnitelmilleen yrityselämän asiantuntijoilta.

Ohjelma sopii myös sellaisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet kasvattamaan omaa yritystään yrityskaupalla.

Kasvupolulle valituista yrityksistä kaksi etenee semifinaalista lokakuussa järjestettävään valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin.

toimitus@yrittajat.fi