Kuva: Getty Images
16.11.2023 klo 06:30
Uutinen

Kaupallinen yhteistyö – Elisan loppuvuoden etu yrittäjille: Ketterää IT-tukea arkeen

Yrittäjyys vaatii usein digitaalista moniosaamista. Toisaalta asioiden hoitaminen on nopeutunut ja työtä pystyy tekemään paikkariippumattomasti. Digitalisaatio luo myös kokonaan uusia mahdollisuuksia yrittäjälle ja yrittäjyydelle.

Jos yrityksen digitaidot eivät ole ajan tasalla, tämä voi pahimmassa tapauksessa jäädä kilpailijoistaan jälkeen ja menettää mahdollisia asiakkaita. Tehokas työkalujen käyttö säästää aikaa, rahaa ja mahdollistaa keskittymisen olennaiseen.

Yritysguru on yrityksesi it-guru kun sitä tarvitset

Harvalla yrittäjällä on omaa IT-tukitiimiä. Elisan Yritysguru on IT-asiantuntija, jonka osaamista voit ostaa apua tarvitessasi minuuttiperusteisena palveluna varmistaen, että työsi sujuvat kitkattomasti.

– Meillä periaatteena on, että kaikki ongelmat selvitetään. Asiakasta ei siis jätetä pulaan, vaan tarvittaessa soitetaan takaisin asian tiimoilta. Tämä näkyy erittäin korkeana asiakastyytyväisyytenä, kertoo Elisan Yritysguru-palvelua luotsaava Product Manager Joonas Tanskanen.

Usein yrittäjille haasteita Tanskasen mukaan tuottavat esimerkiksi Microsoft-ympäristön ongelmat, laitteiden käyttöönotto tai asetukset. Yritysguru voi myös auttaa esimerkiksi sähköpostien siirrossa, internet-yhteyksien ongelmissa ja tietoturvan asennuksessa. Guru auttaa myös Elisan omien palveluiden kanssa, mutta asiakkuutta ei vaadita.

– Soittaakseen yritysgurulle ei tarvitse olla Elisan asiakas, eikä palvelu ole myynnillistä, korostaa Tanskanen.

Jos tarvitset laajempia IT-tuen kokonaisuuksia, gurun voit tilata myös tekemään laajempia asiantuntijapalveluita tai koulutuksia yrityksellesi.

Ratko ongelmat ja hyödynnä teknologiaa täydellä teholla

Tärkeä lisäarvo usealle yritysgurun asiakkaalle on oppia saamaan kaikki potentiaali irti laitteista ja ohjelmistoista. Usein asiakas oppii puhelun aikana asioita, joita hän ei edes osaa itse kysyä.

Gurun kanssa voit esimerkiksi helpottaa M365-ominaisuuksien käyttöönottoa, ottaa käyttöön erillisen admin-tilin, sekä oppia jakamaan tiedostoja yrityksessä Sharepointin kautta Onedriven sijaan ja synkronoida Sharepoint-kansioita tietokoneellesi. Gurun kanssa voitte myös luoda varmuuskopioita tärkeistä tiedostoista ja turvata näin tärkeiden tietojen säilyvyyden. Haluaisitko esimerkiksi oppia hyödyntämään sähköpostin alias-osoitteita, tai kuulla vaihtoehtoisista tavoista monivaiheiselle tunnistukselle? Asiantuntijan avulla tämä on mahdollista. Guru neuvoo sinua myös ajankohtaisissa tietoturvakysymyksissä. Voitte yhdessä perehtyä esimerkiksi salasanapankin käyttöön tai tarkastaa käyttöjärjestelmän, sovellusten ja tietoturvan päivitykset laitteistasi.

Teknologian kanssa työskennellessä sormi voi joskus mennä suuhun lahjakkaimmaltakin digivelholta.

– Moni on kohdannut ongelman, että 3G:n poistumisen jälkeen puhelun aikana nettiyhteys ei ehkä toimi. Näitä asiakkaita guru on neuvonut asettamaan VoLTE-asetuksen päälle puhelimesta.

Yritysguru-palveluun voi soittaa milloin vain toimistotyöaikana. Jos haluat gurun tekevän toimintoja laitteella puolestasi, voit ladata näppärän etähallintaohjelman etukäteen. Tähän ohjeet löydät palvelun omilta sivuilta.

Laita IT-asiat kuntoon ensi vuotta varten ja hyödynnä etu:

Elisa Yritysguru – IT-tukea 10 min veloituksetta

Yrittäjien jäsenenä palvelemme sinua ajanvarauksella, jonka voit tehdä kirjautumalla Suomen Yrittäjien sivulle ja käyttämällä varauslinkkiä. Kirjaudu Jäsenpalveluun ja varaa aika.

Jäsenetuna Yritysgurun palvelun ensimmäiset 10 min veloituksetta, kun varaat ajan lomakkeen kautta. Veloitus normaalisti 19,90 €/10 min, laskutus alkavan 10 minuutin mukaan.

Etu on käytettävissä kerran ja voimassa 2023 loppuun.