Kaupallinen yhteistyö: Elisan tarjoamat ratkaisut helpottavat tanssistudiota pyörittävän Miian arkipäivää

“Every woman has a little bit of Marilyn inside of her, you just have to find out if it’s Monroe or Manson” lukee taulussa, joka on näyttävästi esillä Tanssistudio Mian tiloissa Vaasan Silmukkatiellä. Taulu kertoo paljon ulospäinsuuntautuneesta, iloisesta ja huumorintajuisesta tanssistudion omistajasta Miia Nykäsestä.

Omien ohjattujen ryhmätuntiensa lisäksi Miia pitää yksityistunteja ja vuokraa tanssistudiota yksityishenkilöille, muille liikunnan ja tanssin ohjaajille sekä personal trainereille. Salista löytyvät välineet muun muassa omatoimiseen joogaan, jumppaan ja tankotanssiin. Tanssistudion yhteydessä on myös pukuhuone, suihkutila, oleskelutila ja keittiö.

Oman tanssistudion perustaminen oli toimistopalvelualan yrittäjänä toimineelle Miialle pitkäaikainen haave.

– Halusin tanssistudion, johon on mahdollisimman matala kynnys tulla. Moni ihminen ajattelee, ettei osaa, ei ole tietynlaista vartaloa tai on liian vanha tullakseen tanssitunneille. Tanssi ei ole kuitenkaan pelkästään tekninen asia vaan se tuo ihmiset yhteen, antaa energiaa ja merkityksellisyyttä elämään. Tanssistudioomme saa tulla ihan omana itsenään, sellaisena kuin on, toteaa Miia.

Studiolta voi tulla hakemaan hyvää energiaa

Tanssistudio Mian syksy on alkanut energisisä merkeissä laajennetuissa tiloissa. Varauskalenteri on täyttynyt hyvää vauhtia paitsi tanssijoista ja ryhmätunneista myös polttariporukoista, lasten synttäreistä ja tyky-päivistä.

– Ohjelma suunnitellaan aina ryhmän toiveiden mukaisesti, ja siihen voidaan järjestää esimerkiksi erilaisten tanssilajien läpikäyntiä, skumppajoogaa ja burleskia. Lapset pääsevät puolestaan juhlimaan ja leikkimään. Olen usein tehnyt myös lapsille koreografian, joka on juhlien lopuksi esitetty vanhemmille, kertoo Miia.

Kaikilla tunneilla syke ei kuitenkaan nouse. Studion viikko-ohjelmaan kuuluu myös esimerkiksi palauttava ja rentouttava kehonhuoltotunti, joka sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Miia näyttää tunneillaan aina myös vaihtoehtoisia tapoja tehdä liikkeitä.

Studiolla pyritään jättämään huonot asiat ja huolet taka-alalle. Pyrkimyksenä on nostattaa hyvää mieltä ja vahvistaa positiivisia tunteita.

– Rento ilmapiiri ja pilke silmäkulmassa helpottaa yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Tanssistudio on paikka, jossa koetaan onnistumista, puretaan energiaa, nautitaan liikkumisesta ja koetaan yhteisöllisyyttä. Asiakkaiden kanssa tulee olla myös hauskaa, kiteyttää Miia.

Elisan toimivat yhteydet ovat ratkaisevassa asemassa

Tanssistudio Mian tunnit voi varata ja ostaa suoraan sähköisestä varauskalenterista. Miialla on käytössään tällä hetkellä Elisan 5G-yritysliittymä sekä Elisan 100 M kiinteä laajakaistaliittymä.

– Ilman nopeaa, suojattua ja toimintavarmaa internetyhteyttä varausprosessista tulisi paljon mutkikkaampi. Minulla on Elisan 5G-yhteydessä kiinni myös studion valvontakamerat, sillä studioon murtauduttiin kesällä. Paitsi että siellä rikottiin ja sotkettiin paikkoja niin sieltä vietiin myös välineitä, kertoo Miia.

Hän pyörittää tanssistudion ohella myös omaa Miian toimistopalvelut yritystä, joka on keskittynyt kirjanpitoon, palkanlaskentaan ja yritysneuvontaan. Toimivat yhteydet ja ohjelmistot ovat ratkaisevassa asemassa molemmissa yrityksissä.

–  Kokemukseni Elisan tuotteista ja palveluista on erinomainen. Varsinkin ongelmatilanteissa hyvä henkilökohtainen palvelu on kullan arvoinen. On mukavaa tietää, että voin ongelmatilanteissa aina luottaa Elisan yhteyshenkilöön Pasi Roimelaan, iloitsee Miia.