25.3.2020 klo 09:27
Uutinen

Kaupunki hakee lisää palveluntuottajia – oletko se sinä?

Kuopion kaupungin Vanhusten palveluohjauksen yksikkö hakee yrittäjiä, jotka pystyvät tuottamaan vanhusväestölle esim. kaupassakäyntiapua. Yksikkö kokoaa tiedot ja viestittää niistä edelleen sosiaali- ja terveysministeriön ohjeen mukaisesti yli 70-vuotiaille kuopiolaisille.

– Meillä on tiedossa toimijoita, mutta haluamme myös täydentää verkostoamme ja tarjota uusille toimijoille mahdollisuuden tarjota palvelujaan. Tässä tilanteessa joudumme keskittymään tiedon kokoamisessa erityisesti niihin palveluihin, joilla pystytään tukemaan karanteeninomaisissa olosuhteissa olemista, esimerkiksi asiointiapua kaupassa käyntiin, kertoo palvelupäällikkö Hanna Jokinen.

Tietoa yrityksenne tuottamista palveluista voi toimittaa vanhusten palveluohjauksen yksikköön ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen vanhustenpalveluohjaus@kuopio.fi. Ilmoita sähköpostilla tieto palvelun hinnasta, ohjeistus tilauksen tekemisestä, käytettävissä olevista maksutavoista ja muista mahdollisista ehdoista, sekä omat yhteystietosi.

Palveluohjauksen rooli on kertoa mahdollisista palveluista mahdollisimman tasapuolisesti, emmekä suosi vain yksittäisiä toimijoita, muistuttaa Jokinen.