Kinnari kuvailee kulunutta vuorokautta hurlumheiksi ja häkellyttäväksi kokemukseksi. Seuraavaksi on aika kääntää katse eduskuntatyöhön.
4.4.2023 klo 10:09
Uutinen

Kauratilan isäntä Teemu Kinnari keräsi huiman äänisaaliin – Koko Suomen ruokahuolto lähellä sydäntä

Hollolalainen sukutilan isäntä, yrittäjä Teemu Kinnari sai eduskuntavaaleissa yli 7 000 ääntä. Eduskunnassa hän aikoo edistää maa- ja metsätalouden asiaa sekä yrittäjyyttä.

Vuosia kunnallispolitiikassa vaikuttanut hollolalainen yrittäjä, sukutilan isäntä Teemu Kinnari valittiin eduskuntaan 7 371 äänellä. Hollolan kunnanhallituksen puheenjohtajana toimiva, mutta ensi kertaa eduskuntavaaleissa mukana ollut Kinnari kuvailee, että äänimäärä oli todellinen yllätys.

– Teimme vahvan kampanjan ja aidosti uskoimme, että läpimenomahdollisuus on. Äänimäärä yllätti kaikesta huolimatta.

Kokoomuksen riveistä eduskuntaan lähtevä Kinnari kertoo, että hänen vaalikampanjansa alkoi jo heinäkuussa. 

– Meillä oli pitkä ja päämäärätietoisesti rakennettu kampanja sekä aivan loistava tukitiimi. Meidän ydinviestimme olivat myös alusta asti selvät. Tällä kertaa ne puhuttivat ihmisiä, ja ne löydettiin.

– Lisäksi teimme todella paljon jalkatyötä kentällä ja kohtasimme ihmisiä. Tämä on ollut kova puristus, ja nyt se palkitaan.

Kinnari kuvailee kulunutta vuorokautta hurlumheiksi ja häkellyttäväksi kokemukseksi. Seuraavaksi on aika kääntää katse eduskuntatyöhön.

– Nyt lähden eduskuntaan tekemään sitä, mitä kuuluukin eli tärkeää lainvalmistelutyötä, mutta ennen kaikkea viemään omaa osaamistani päätöksentekoon. 

”Yrittäjyyden edellytyksistä pitää huolehtia”

Maanviljely ja metsätalous ovat päällimmäiset teemat, joita Kinnari aikoo ajaa eduskunnassa. Kinnarilla perheineen on vuonna 1667 perustettu sukutila, jolla viljellään kauraa. Tilan yhteydessä toimii kauramylly, jolla tilan kauraa jatkojalostetaan. Kinnarin sydäntä lähellä on koko Suomen ruokahuolto, omavaraisuus ja huoltovarmuus. Hänellä on myös 20 vuoden asiantuntijakokemus metsäteollisuudesta. 

Kolmantena eteenpäin vietävänä asiana Kinnari näkee yrittäjyyden, työn ja talouden.

– Yrittäjyyden edellytyksistä pitää huolehtia. Yritykset ja niiden luomat työpaikat ovat se, josta koko hyvinvointiyhteiskuntamme muut asiat rakentuvat. Ilman niitä meillä ei ole muita.

Kinnari sanoo, että Kokoomus puolueena vie yrittäjien asioita vahvasti eteenpäin, mutta hän pyrkii tuomaan omalla ammattiosaamisellaan aitoa yrittäjän näkökulmaa päätöksentekoon.

– Huolehdin omalta osaltani siitä, että yrittäjyyden edellytykset ovat kunnossa maassamme.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Kaisu Puranen