4.2.2018 klo 11:58
Uutinen

Käytännön apua, henkistä tukea, ratkaisuja, verkostoja – sitä on järjestötoiminta!

Mikä vetää ihmisiä järjestötoimimtaan? Yrittäjäjärjestön paikallisyhdistysten puheenjohtajat kokoontuvat viikonloppuna Helsingissä. He jos ketkä osaavat vastata kysymykseen!

Tätä kysyimme:

1. Mitä Yrittäjien jäsenyys antaa yrittäjälle?

2. Miksi saavuit Puheenjohtajapäiville?

3. Mikä Puheenjohtajapäivien ohjelmassa on parasta?

4. Mikä sinun kotikunnassasi on yrittäjille ja yrityksille juuri nyt ajankohtaista?

Milla Kissaniitty, Koillis-Helsingin YrittäjätMilla Kissaniitty

 1. Yhteenkuulumisen tunnetta. Totta kai yrittäjänä kuulun yrittäjäjärjestöön.
 2. Tulin Puheenjohtajapäiville tapaamaan yrittäjäystäviäni.
 3. Odotin erityisesti Petri Rajaniemen esitystä jo etukäteen. Hän oli myös Nuorten Yrittäjien Get Together -tapahtumassa huikea.
 4. Koillis-Helsingissä puhuttaa Malmin lentokenttä. Se pitää suunnitella niin, että säilytetään lentokenttä, nykyisten yritysten jatko ja luonto mutta lisätään asuntoja ja palveluita. Se on mahdollista.

Olli Pietilä, Ristijärven YrittäjätOlli Pietilä

 1. Liityin järjestöön melkein heti kun olin perustanut yrityksen. Vanhemmat ovat yrittäjiä. Tämä on sosiaalinen homma, tuo sisältöä elämään pikkupaikkakunnalla.
 2. Olen neljättä kertaa Puheenjohtajapäivillä. Nämä ovat aina olleet mukavia reissuja. Joka kerta on mukavampaa, kun on enemmän tuttuja.
 3. Ohjelmassa kiinnostaa erityisesti SITRAn johtavan asiantuntijan Mikko Dufvan puhe.
 4. Ristijärvellä ei ole hirveitä ongelmia – ja samalla perusjutut ovat ihan pielessä: ikärakenne on niin vääristynyt, ettei oikein ole markkinoita. Lisäksi samat ihmiset ovat monessa mukana, uusia ei ole hirveästi tulossa.

Kia Katarina Järvinen, Kauniaisten YrittäjätKia Katarina Järvinen

 1. Verkostoitumismahdollisuuden, katto-organisaation kaikkine palveluineen, sen että kuuluu johonkin. Tiedän, että jos tarvitsen, saan aina apua.
 2. Tulin Puheenjohtajapäiville, jotta pystyn sparraamaan Kauniaisten yrittäjien hallitusta.
 3. Ryhmätyöt olivat kiinnostavia. Niistä olisin voinut valita vaikka jokaisen.
 4. Kauniaisten kaupungintalon tontin ja sen ympäristön käyttö. Me yrittäjät haluamme, että siihen saataisiin myös liike- ja asuinrakennuksia.

Seija Kiiskilä, Jyvässeudun YrittäjätSeija Kiiskilä

 1. Yksinyrittäjänä saan yrittäjäjärjestöstä uusia verkostoja. Löydän kollegoita, joiden kanssa voin vaihtaa kuulumisia ja miettiä ratkaisuja ongelmiin. Saan henkistä tukea. Soitin kerran myös lakineuvontaan, ja siinä tuli jäsenmaksu kuitatuksi.
 2. Tulin katsomaan Keski-Suomen kuplan ulkopuolelle. Täällä on hauskoja ja hyviä tyyppejä. Aloitin juuri Keski-Suomen Yrittäjien hallituksessa ja koen, että pitää olla tekemisissä myös muualla Suomessa toimivien kanssa.
 3. Paikallisyhdistysten palkitseminen on tietysti tärkeä osa ohjelmaa!
 4. Jyväskylässä menee nyt todella hyvin. Siihen ei saa tuudittautua, sillä ei se itsekseen jatku. Esimerkiksi osaavan työvoiman saatavuuteen on panostettava.

Lue myös:

Tässä ovat vuoden parhaat yrittäjäyhdistykset

Mäkynen: Yrittäjäliikkeen pitää uudistua