Kempeleen Yrittäjien pj. Pia Hanski
1.2.2024 klo 12:42
Uutinen

Kempeleen Yrittäjät Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden 2023 paikallisyhdistys

Kempeleen Yrittäjien toiminta on erittäin aktiivista ja tavoitteellista. Alueellisen vuoden paikallisyhdistyskilpailun kriteerit ovat samat kuin valtakunnallisessa Vuoden paikallisyhdistyskilpailussa. Parhaat alueelliset paikallisyhdistykset lähtevätkin kilpailemaan valtakunnalliseen kisaan, missä voittajat julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumissa perjantaina 2.2.2024 klo 21 alkavassa iltatilaisuudessa Monitoimiareenalla, Vierumäellä. Kempeleen Yrittäjät on nyt yksi finalisteista.

  • Kriteereinä Vuoden 2023 alueelliseksi paikallisyhdistykseksi ovat olleet onnistuminen kuntayhteistyössä, sujuva keskinäinen hallitustyöskentely, tavoitteellinen yhteistyö yrittäjien ja eri toimijoiden kesken, aktiivisuus järjestötoiminnassa, onnistuminen jäsenmäärän kasvussa ja selkeä viestintä jäsenille sekä yhdistyksen ulkopuolelle, kertaa palkitsemiskriteerietä Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen.

Puheenjohtaja Pia Hanski aloitti Kempeleen Yrittäjien hallituksen jäsenenä vuonna 2022 jatkoi siitä puheenjohtajaksi. Kempeleen Yrittäjien puheenjohtaja toimii aktiivisesti myös Kempeleen kunnan valtuutettuna. Kempeleen Yrittäjien ja kunnan välinen yhteistyö on tiivistynyt entisestään. Kempeleen kunta on menestynyt erinomaisesti SY:n Kuntabarometrissa ja myönteinen kehitys näkyy myös siinä, että kunta kiinnostaa yrittäjiä, yrityksiä ja asukkaita. Jäseniltä on kerätty palautteita ja näitä on käyty läpi yhdessä kunnan ja elinkeinotoimen edustajien kanssa.

Puheenjohtaja on ollut yhteistyössä rakentamassa myös lähialueella toimivien paikallisyhdistysten kanssa yhteistä toimintaa ja sparrausta, mistä kiitosta on tullut myös oman toiminta-alueen ulkopuolelta.  Puheenjohtajat tapaavat toisiaan useita kertoja vuoden aikana ja he järjestävät myös yhdessä paikallisia tapahtumia yrittäjille.

Kempeleen Yrittäjät on kasvattanut jäsenmääräänsä 12,7 prosentilla vuoden 2023 aikana. Tämä on yleisissä talouden olosuhteissa erittäin merkittävä tulos. Jäsenille tarjotaan aktiivisesti toimintaa ja ajankohtaisista asioista kerrotaan laadukkaissa jäsenviesteissä. Tapahtumia on ollut vuoden aikana 7- 12 kpl. Tapahtumissa on huomioitu myös kunnassa asuvat lapsiperheet. Kempeleen Yrittäjät ovat merkittävällä panoksella mukana järjestämässä vuosittaista talviriehaa

Kokonaisuutena voimme todeta, että Kempeleen Yrittäjien toiminta on täyttänyt kaikki hyvän paikallisyhdistystoiminnan kriteerit kirkkaasti, summaa Riikonen.

Lisätietoja:

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen p. 040 3100 501 taiPohjois-Pohjanmaan Yrittäjät toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen p. 050 5277 288