17.5.2017 klo 11:22
Uutinen

Kenelle Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2017? Anna oma ehdotuksesi!

Yrittäjäpalkinto täyttää 50 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi palkinnon saajaa voi ehdottaa kuka tahansa.

Tunnetko hyvän yrittäjän tai yrityksen paikkakunnaltasi tai lähipiiristäsi?

Ilmianna hänet Valtakunnallinen yrittäjä 2017 -palkinnon saajaksi. Ehdotuksesi välitetään oman alueesi yrittäjäyhdistykselle, joka ottaa sen huomioon virallisessa ehdokasasettelussa. Palkinnot jaetaan Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtumassa Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä Joensuussa 21.10. Yrittäjägaalan juhlapuhujaksi saapuu pääministeri Juha Sipilä.

– Juhlavuoden kunniaksi haluamme tehdä palkintoa tunnetuksi, Suomen Yrittäjien yhteyspäällikkö Kari Hiltunen sanoo.

Hiltunen toivoo, että uudella ilmiantomahdollisuudella kilpailuun saataisiin myös uusia toimialoja.

– Kilpailleet yritykset ovat olleet aika perinteisiä, tuotannollisia yrityksiä. Haemme mukaan uusia yrittämisen muotoja. Esimerkiksi IT-ala on ollut aika vähän esillä, Hiltunen toteaa.

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on yrittäjälle tai yritykselle myönnettävä tunnustus yrittämisestä ja yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä.

Palkinnon tarkoitus on lisätä yksityisen yrittäjyyden arvostusta ja korostaa oma-aloitteisen, taloudellisiin riskeihin uskaltautuvan yrittäjän merkitystä talouselämän terveelle kasvulle ja kansamme hyvinvoinnin kehittymiselle. Palkinnolla korostetaan yksityisten yrittäjien ja heidän yritystoimintansa merkitystä toimintaympäristössään toiminnan laajuuteen katsomatta.

Lopulliset ehdokkaat valitsevat Suomen Yrittäjien toimiala- tai aluejärjestöt. Palkittavat valitsee palkintoraati, jossa on edustajat Suomen Yrittäjistä, Fenniasta ja Yksityisyrittäjäin säätiöstä.

Tutustu kriteereihin tarkemmin ja anna oma ehdotuksesi tästä linkistä >>