Jyväskylän Yrittäjät Vuoden yrittäjä 2021
2.11.2021 klo 07:26
Uutinen

Kenestä Jyväskylän Vuoden yrittäjä 2021? Ehdota voittajaa!

Kenestä Jyväskylän Vuoden yrittäjä 2021? Kerro meille kuka ansaitsee tulla palkituksi ja ehdota voittajaa!

Vuoden paikallinen yrittäjä -palkinto on ennen kaikkea tunnustus yrittäjäkollegalle ja tällä on suuri arvo palkitulle. Keräämme ehdotuksia Jyväskylän Vuoden yrittäjä -palkinnon saajasta ja lopullisen valinnan ehdotusten pohjalta tekee raati, johon kuuluu entisiä Jyväskylän Yrittäjien puheenjohtajia. Voittaja palkitaan maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa 22.1.2022 Jyväskylän Paviljongissa. 

Tunnetko yrittäjän, joka on kasvanut uudelle tasolle yrittäjänä tai ammatillisella kehitysloikallaan on säväyttänyt sinua? Yrittäjän, jonka ammatillinen osaaminen näkyy työssä ulospäin tai joka ihastuttaa sinua sitkeällä kehittämistyöllään?

Kuka ansaitsee tulla palkituksi Jyväskylän Vuoden yrittäjänä? ”Palkittavalla yrityksellä tulee olla riittävän pitkä elinkaari ja talous kunnossa. Yrityksen koolla ei ole merkitystä. Yrittäjällä on sisukas yrittäjäasenne, on kasvanut uudelle tasolle yrittäjänä ja yrityksen ammatillinen osaaminen näkyy työssä ulospäin.”

Kerro ehdotuksesi perusteluineen Jyväskylän Vuoden yrittäjän valintaan viimeistään 28.11.2021https://link.webropol.com/s/Jyvaskylan-vuoden-yrittaja

Muita kiinnostavia aiheita