17.8.2021 klo 20:28
Uutinen

Kenestä Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä ja Yksinyrittäjä? Ehdota palkittavia yrittäjiä!

Kuka ansaitsisi mielestäsi Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä ja Vuoden Maakunnallinen Yksinyrittäjä 2021 -palkinnot Rannikko-Pohjanmaalla?

– Toivomme, että saamme paljon ehdotuksia eri puolilta aluettamme, puheenjohtaja Mikael Fredman Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjistä sanoo.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät on yhteistyössä Fennian kanssa myöntänyt Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä -palkinnon jo vuodesta 2006 saakka. Vuoden Maakunnallisen Yksinyrittäjän samat tahot ovat huomioineet vuodesta 2016 saakka.

Nyt Sinulla on siis mahdollisuus vaikuttaa palkinnon saajiin. Ehdota yrittäjiä lyhyine perusteluineen viimeistään 12.9.2021 mennessä osoitteessa hippi.hovi@yrittajat.fi

Vuoden Maakunnallinen Yrittäjä -palkinnon kriteerit:

Yrittäjä on vaikuttanut paikkakuntansa kehitykseen esimerkiksi huomattavana työllistäjänä, paikkakunnan palvelutason kohottajana, paikkakunnan elinkeinorakenteen monipuolistajana tai muulla näihin verrattavalla tavalla. Yrittäjä on Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksen jäsen. Yrittäjän talous on vakaa.

Vuoden Maakunnallinen Yksinyrittäjä – palkinnon kriteerit:

Yksinyrittäjä on toiminut päätoimisesti vähintään kolme vuotta. Yksinyrittäjä on Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien paikallisyhdistyksen jäsen eikä hänellä ole vakituista työntekijää. Yksinyrittäjä on omalla esimerkillään kannustanut muita alueen asukkaita yrittäjyyteen. Yksinyrittäjän yritystoiminta on kannattavaa.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus valitsee palkittavan Vuoden Maakunnallisen Yrittäjän lokakuun kokouksessaan. Vuoden Maakunnallisen Yksinyrittäjän valitsee puolestaan Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yksinyrittäjäverkoston ohjausryhmä. Palkinnon saajat julkistetaan perinteisin menoin yrittäjäjuhlassa myöhemmin syksyllä. Samassa juhlassa palkitaan myös alueen paikallisyhdistysten Vuoden Yrittäjiä.