Kuvassa hallituksen jäsenet vas. Seppo Hyrkäs, Markku Hirn, Annukka Sumkin, Tuula Vorselman, Riina Nihti, Satu Koivunen, Minna Skog ja Juha Wickman, sekä isäntänä toiminut Jari Halt
9.2.2024 klo 17:48
Uutinen

Keravan Yrittäjien hallitus vieraili XO-Centerissä

Keravan yrittäjien hallitus piti helmikuun kokouksensa XO-centerin tiloissa, ja samalla tutustuivat uuteen keravalaiseen yritykseen ja heidän toimintoihinsa. Lämmin kiitos Jari Haltille esittelystä ja vieraanvaraisuudesta.

Kokouksessa käytiin läpi muun muassa kevään tapahtumia, tulossa on muun muassa yritysvierailu Pika-Lasiin 20.3., joka viettää 55-vuotisjuhlaansa, kesäteatteriin ilmoittautuminen julkaistaan lähipäivinä, varaathan jo nyt allakkaan 5.6.2024. Luvassa on railakas farssikomedia Tuplakulpa. Myös paljon kiitosta saanut ja nyt jo muualle levinnyt Mun tulevaisuus -tapahtuma saa jatkoa 22.11.2024. Tästäkin lisää lähiaikoina.

Yritysvierailut

Oletko kiinnostunut saamaan näkyvyyttä yrityksellesi esimeriksi sponsoroimalla aamukahveja tai kutsumalla jäseniämme vieraaksi yritykseesi? Laita meille viestiä keravan@yrittajat.fi.

Isäntänä toiminut XO-center on liikunta- ja valmennuskeskus, joka toimintaan kuuluu mm.

  • Yritysten työhyvinvointipalvelut
  • Keinukallion ulkoilualueen käyttäjät
  • Jäsenliiketoiminta (Ryhmäliikunnat kuntosali, spa ja XO App sovellus)
  • Padel 4 huippuluokan kenttää
  • Personaltraining (Kokonaisvaltainen yksilöityvalmennus) PT, ravitsemusterapeutti, psyykkinen valmennus.

Tämän linkin kautta pääset helposti tutustumaan tuleviin tapahtumiin

Keravan Yrittäjien tapahtumat