16.3.2020 klo 16:19
Uutinen

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien palvelut koronavirustilanteen aikana

Yhteiskunnan ja yritysmaailman tulee pyöriä epidemiankin aikana tai juuri sen johdosta. Pyrimme omalla toiminnallamme olemaan avuksi tässäkin ajassa.

Asetamme asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja työntekijöiden terveyden etusijalle ja pidämme toimistomme Kokkolassa suljettuna. Tavoitatte meidät tänä aikana helposti ja nopeinten puhelimitse ja sähköpostilla. Tarvittaessa voimme järjestää Teams-kokouksia. Myös kotisivuiltamme ja some-kanavista löydätte paljon tietoa koronaan tai muihun askarruttavaan kysymyksiin.

Suomen Yrittäjien juristit, ekonomistit ja muut asiantuntijat ovat koostaneet laajan kysymys–vastaus-paketin erilaisiin ja erilaisten yrittäjien tarpeisiin. Sivuilta löydät mm. työnantajalle apua esim. etätyöohjeistukseen, työntekijän sairastumistilanteeseen, karanteeniin, palkanmaksuun ja mahdolliseen lomautustilanteeseen. Sivuilta löytyy myös tietoa talouden hallintaan ja rahoitukseen. Tuhansia yrittäjiä on osallistunut myös maksuttomiin webinaareihimme. Kaikki koronasta -verkkosivut löydät www.yrittajat.fi/korona

Ota rohkeasti yhteyttä:

Yleisneuvonta
Mervi Järkkälä, toimitusjohtaja 0500 561 145 mervi.jarkkala (a) yrittajat.fi

Jäsenasiat- ja maksut, jäsenrekisteri, yleisneuvonta
Riitta Hautala, toimistosihteeri p. 050 338 8029 riitta.hautala (a) yrittajat.fi

Tapahtumat, yleisneuvonta
Heidi Puikko, järjestöpäällikkö p. 050 328 1769 heidi.puikko (a) yrittajat.fi

Yleisneuvonta, viestintä, ruotsinkielinen neuvonta/service på svenska
Nina Niemi, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö p. 050 516 7602 nina.niemi (a) yrittajat.fi