27.1.2024 klo 21:21
Uutinen

Keski-Suomen vuoden maahan muuttanut yrittäjä 2023 on hammaslääkäri Juulia Voronova Keuruulta

Virolaislähtöinen Juulia Voronova on Keski-Suomen vuoden maahan muuttanut yrittäjä 2023. Hän vastaanotti palkinnon Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa lauantaina 27. tammikuuta Jyväskylän Paviljongissa.

Voronova aloitti hammaslääkärivastaanoton Keuruulla 2014. Palkintoraadin mukaan Voronovan palvelu on saanut paljon kiitosta. Voronova on pitkään alalla toiminut, arvostettu ja helposti lähestyttävä hammaslääketieteen ammattilainen, jolla on lempeät kädet. Hän toimii innostavana esimerkkinä muille maahan muuttaneille ja on omassa yhteisössään arvostettu henkilö. Voronovan liiketoiminta on kannattavaa, ja hänestä välittyy positiivinen suhtautuminen elämään ja yrittämiseen. Asiakkaat ilmiantoivat hänet kilpailuun.

-Maakunnallisen palkinnon saaminen oli minulle miellyttävä yllätys. Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat minua auttaneet ja tehneet mahdolliseksi palkinnon saamisen. Minulla on tunne, että olen toiminut ammatissani oikein ja olen kiitollinen siitä, että asiakkaat arvostavat työtäni. Aion jatkossakin tehdä parhaani asiakkaitteni auttamiseksi. Keuruun vuosien aikana olen huomannut sen, että Suomessa on hyvä asua ja yrittää – tukea ja apua löytyy aina.

Keski-Suomen Vuoden maahan muuttanut yrittäjä 2023 -palkinnon saajan valitsi raati, jonka muodostivat Pasi Sorri, Keski-Suomen Osuuspankki; Kimmo Valkeinen, Valwood Oy; Vesa Saarikoski, Jamk; Pekka Hokkanen, Keski-Suomen liitto; Pirkko Melville, Keski-Suomen ELY-keskus; Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät; Johanna Soilu, Fashion Unit Oy; Niko Eskelinen, WayOut Oy; Juha Peltomäki, Elisa; Piritta Hämäläinen, Fennia; Anu Ojala, Jyväskylän yliopisto; Liisa Marin, Gradia; Sanna-Mari Jyräkoski ja Anna-Maija Lintuniemi, Keski-Suomen Yrittäjät, raadin sihteerit.

Suomen Yrittäjät ja sen jäsenjärjestöt palkitsevat vuosittain valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti menestyneitä yrityksiä. Näin halutaan korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuoda esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinto on vastaanottajalleen arvokas — se on yrittäjäkollegoiden tunnustus.

Lisätietoja:
Juulia Voronova, p. 041 477 6094, juulia.voronova@gmail.com

Toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät, 050 563 7780,
sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi

Puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät, 0400 833 211,
jari-pekka@jari-pekka.fi