Keski-Suomen vuoden nuori yrittäjä 2022

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2022 on Henri Neuvonen Sijoitusasunnot.com Group Oy:stä

Jyväskyläläisen Sijoitusasunnot.com Group Oy:n toimitusjohtaja Henri Neuvonen on Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2022. Palkinto luovutettiin Keski-Suomen Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 23. huhtikuuta.

Yrityksen toimintamalliin kuuluu ostaa kokonaisia asuinkerrostaloja, jotka myydään eteenpäin pääasiassa sijoittajille, joko alkuperäisessä kunnossa tai täysin saneerattuina. Toimintaa pyöritetään Jyväskylästä käsin, mutta sijoituskohteita yhtiö ostaa eri puolilta Suomea.

Palkintoraadin mukaan Sijoitusasunnot.com on merkittävä toimija alueella. Kasvu on ollut nopeaa, yritys on omavarainen ja sillä on hurja liikevaihto. Nuoren yrittäjän liikeidea on uuden tyyppinen. Sijoitusasunnot.com Group Oy on suuri yhteisöveron maksaja Keski-Suomessa.

Eräässä kisaan jätetyssä vuoden nuoren yrittäjän ilmiannossa nostettiin esille seuraavaa: ”Kovasta kasvusta ja taloudellisesta tuloksesta huolimatta yritys on vastuullinen ja pidetty työnantaja, ja Henri toimitusjohtajan ja yrittäjän asemassa äärimmäisen reilu sekä lojaali johtaja, esimies ja yhteistyökumppani. Hän on onnistunut luomaan Keski-Suomesta käsin lähes käsittämättömän kasvutarinan tinkimättä omista arvoistaan ja ollen visusti ”hyvien puolella.”

– Olen tästä tunnustuksesta todella otettu. Mutta vaikka Nuori yrittäjä -palkinto on osoitettu minulle, kuuluu siitä kunnia meille kaikille. Samanhenkinen ja asiallemme omistautunut henkilöstömme on ollut menestyksemme tae. Yksin en olisi tähän tietenkään pystynyt. Työllistämme toimistollamme parikymmentä ihmistä ja tytäryhtiössämme Rajape Oy:ssä vielä 15 lisää, Sijoitusasunnot.com Group Oy:n toimitusjohtaja Henri Neuvonen toteaa.

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2022 -palkinnon saajan valitsi raati, jonka muodostivat Juha Peltomäki Elisalta, Anu Ojala Jyväskylän yliopistosta, Liisa Marin Gradialta, Satu Ässämäki Keski-Suomen Yrittäjistä ja Eeva Geier Doersista.  

Suomen Yrittäjät ja sen jäsenjärjestöt palkitsevat vuosittain valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti menestyneitä yrityksiä. Näin halutaan korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuoda esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinto on vastaanottajalleen arvokas — se on yrittäjäkollegoiden tunnustus.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Henri Neuvonen, Sijoitusasunnot.com Group Oy, 0400 778 146, henri.neuvonen@sijoitusasunnot.com

toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät, 050 563 7780,
sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi

puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät, 0400 833 211,
jari-pekka@jari-pekka.fi