27.1.2024 klo 21:23
Uutinen

Keski-Suomen vuoden nuori yrittäjä 2024 on MPS Motors Oy:n Mika Sissonen

MPS-Motors Oy:n yrittäjä Mika Sissonen on palkittu Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2024 -palkinnolla. Palkinto luovutettiin Keski-Suomen Yrittäjäjuhlassa Jyväskylän Paviljongissa lauantaina 27. tammikuuta.

Palkintoraadin mukaan Sissonen tekee työtään rakkaudesta lajiin -tyyppisesti. Hän kehittää rohkeasti liiketoimintaa vaikeasta markkinasta huolimatta. Yrityksessä myydään autoja, jotka poikkeavat massasta. Sissonen on toiminut yrittäjänä yli kymmenen vuotta ja kasvattanut liiketoiminnan huomattavan suureksi. Hän on lisäksi ihmisenä helposti lähestyttävä, ystävällinen ja päämäärätietoinen. Vuoden 2023 lopulla MPS Motors laajeni myös pääkaupunkiseudulle.

-Pidän yrittäjäjärjestön tunnustusta suurena kunniana, ja toki moni muukin yrittäjä olisi sen arvoinen. Uskon, että MPS Motorsin menestyminen haasteellisella alalla vaikeina vuosina on tuonut yritykselle myönteistä mainetta. Olemme tehneet vuodesta 2011 lähtien työtä nimenomaan sen eteen, että kuluttajat luottavat toimintaamme. Viime aikojen kasvu kertoo siitä, että vuosien varrella tehdyt ratkaisut ja konseptin kehittäminen ovat onnistuneet. Saavuttamamme luottamus on pohja myös yrityksen tulevalle kasvulle. On myönnettävä, että olen palkinnosta iloisesti yllättynyt, Sissonen kommentoi.

Keski-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 2024 -palkinnon saajan valitsi raati, jonka muodostivat Pasi Sorri, Keski-Suomen Osuuspankki; Kimmo Valkeinen, Valwood Oy; Vesa Saarikoski, Jamk; Pekka Hokkanen, Keski-Suomen liitto; Pirkko Melville, Keski-Suomen ELY-keskus; Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät; Johanna Soilu, Fashion Unit Oy; Niko Eskelinen, WayOut Oy; Juha Peltomäki, Elisa; Piritta Hämäläinen, Fennia; Anu Ojala, Jyväskylän yliopisto; Liisa Marin, Gradia; Sanna-Mari Jyräkoski ja Anna-Maija Lintuniemi, Keski-Suomen Yrittäjät, raadin sihteerit.

Suomen Yrittäjät ja sen jäsenjärjestöt palkitsevat vuosittain valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti menestyneitä yrityksiä. Näin halutaan korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuoda esille yrittäjän työtä. Yrittäjäpalkinto on vastaanottajalleen arvokas — se on yrittäjäkollegoiden tunnustus.

Lisätietoja:
MPS Motors Oy, Mika Sissonen, p. 050 361 7036, myynti@mpsmotors.fi

Toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski, Keski-Suomen Yrittäjät, 050 563 7780,
sanna-mari.jyrakoski@yrittajat.fi

Puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen, Keski-Suomen Yrittäjät, 0400 833 211,
jari-pekka@jari-pekka.fi