9.9.2020 klo 15:21
Uutinen

Keski-Suomen Vuoden paikallisyhdistys 2019: Hankasalmen Yrittäjät

Keski-Suomen Yrittäjät palkitsi Hankasalmen Yrittäjät Vuoden 2019 paikallisyhdistyksenä. Tunnustus aktiivisesta toiminnasta jäsenkunnan asioiden ajamiseksi ojennettiin yhdistyksen puheenjohtajalle Simo Aitto-ojalle 8.9.

Palkitsemisperusteissa nostettiin esiin Hankasalmen Yrittäjien aktiivista yhteistyötä kunnan kanssa. Avointa ja suoraa keskustelua käydään mm. yritystyövaikutusryhmässä. Toimintaa viedään eteenpäin yhdessä kunnan, yrittäjien ja asukkaiden kanssa. Paikallisyhdistyksessä on oivallettu koulutuksen tärkeä merkitys yrityksien kilpailukyvyn ja jatkuvuuden kannalta ja se onkin yksi yhdistyksen tekemisen kärkiteemoista.

– Hankasalmen Yrittäjien jäsenmäärän kehitys on plussalla ja uudet jäsenet toivotetaan henkilökohtaisesti tervetulleeksi mukaan. Paikallisyhdistyksessä virkistäydytään, verkostoidutaan ja kouluttaudutaan. Voikin sanoa, että Hankasalmen Yrittäjien toiminnassa toteutuu hyvin yrittäjäjärjestön tekemisen kolmen kärki: vahvistaminen, vaikuttaminen ja verkostoituminen, avaa Keski-Suomen Yrittäjien järjestöpäällikkö Sari Laitinen.

– Palkinto on hyvän yhteistyön tulosta ja kiitos siitä kuuluu koko verkostollemme, kertoo neljä vuotta Hankasalmen Yrittäjien puheenjohtajana toiminut Simo Aitto-oja.

Vuoden paikallisyhdistys -palkinto myönnetään vuosittain. 2018 tittelin lunasti Kyyjärven Yrittäjät.