14.1.2019 klo 12:30
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla lähestyy – Viime hetken vinkit!

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla juhlitaan tulevana lauantaina 19.1. Paviljonki Areenalla Jyväskylässä. Tässä koottuna muutamia huomioita juhlaan saapuville.

Saavu ajoissa!

Juhla järjestetään tänä vuonna kokonaisuudessaan Paviljonki Areenalla eli viime vuosilta tuttua auditorio-osiota ei tänä vuonna ole ohjelmassa. Tämä muutos on mahdollistanut sen, että kaikille juhlaan saapuville on tarjolla istumapaikka juhlan ja ruokailun ajaksi. Lisätietoja >>

Varaa taksikuljetukset jo etukäteen.

Lauantai-iltaisin Jyväskylän takseihin voi olla normaali-iltanakin jonoa, jonka lisäksi 1200 juhlivaa keskisuomalaista yrittäjää tulevat varmasti aiheuttamaan ruuhkia kuljetuksiin. Taksikuljetusten varaaminen etukäteen Yrittäjäjuhlan yhteyteen onkin enemmän kuin suotavaa. Varaa taksit juhlaillalle Keski-Suomen Aluetaksilta tästä! >>

Mistä voin noutaa etukäteen tilaamani juomalipukkeet?

Etukäteen tilatut juomalipukkeet ovat noudettavissa aulabaarista juhlapäivänä klo 16.30 alkaen. Juomalipukkeilla voi ostaa juomia kaikista juhlan baareista ja ne ovat voimassa koko juhlan ajan.

Pukukoodi

Yrittäjäjuhlaan pukeudutaan juhlavasti naiset juhla-asuun ja miehet tummaan pukuun. Pukukoodin mukaan naisen juhla-asu voi olla lyhyt tai pitkä juhla-asu. Miehillä voidaan nähdä tumman puvun rinnalla myös smokkeja. Juhlassa kannetaan Yrittäjäristejä tai muita yrittäjyyden ansiomerkkejä.

Lue lisää Keski-Suomen Yrittäjäjuhlasta! >>