Keski-Suomen Yrittäjäjuhla
21.12.2021 klo 13:40
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla siirtyy huhtikuulle

Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaa oli tarkoitus viettää 22.1.2022, pahentuneen koronatilanteen vuoksi juhla on päätetty siirtää pidettäväksi 23.4.2022.

– Haluamme juhlia yrittäjiä isolla porukalla, vastuuta osallistujista ja heidän sidosryhmistään kantaen. Nyt ei ole paras hetki. Laitetaan tauti yhteisillä ponnistuksilla aisoihin ja juhlitaan keväällä valossa ja paremmassa tilanteessa, kommentoi Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski siirtopäätöstä. 

Yrittäjäpalkinnot jaetaan kevään kynnyksellä

Tilaisuudessa oli tarkoitus julkistaa Keski-Suomen Vuoden yksinyrittäjä, Vuoden nuori yrittäjä ja Vuoden yrittäjä -palkinnot, kukittaa aiemmin maakunnassa palkitut ja julkistaa Jyväskylän, Jyvässeudun, Hankasalmen, Muuramen ja Laukaan Vuoden yrittäjät. Juhlan siirtyessä myös palkintojen julkistus siirtyy.

– Yrittäjien palkitsemiset tammikuussa ovat perinteisesti olleet tärkeä, odotettu ja juhlava hetki koko maakunnalle. Nyt maltetaan odottaa kevääseen ja juhlitaan sitäkin suuremmalla ilolla huhtikuussa, Jyräkoski toteaa.

Juhlaan jo ilmoittautuneet voivat siirtää osallistumisensa uuteen ajankohtaan tai pyytää rahojensa palautusta. Kaikkiin Ilmoittautuneisiin tullaan olemaan yhteydessä sähköpostitse, postin yhteydessä ilmoittautunut voi ilmaista kuinka haluaa toimia.