17.5.2019 klo 13:24
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjät hakee koordinaattoria

Tarjolla monipuolinen ja innostava työ Keski-Suomen Yrittäjissä 1.8.2019 alkaen.

KOORDINAATTORI

Oletko reipasotteinen tekijä, jota kiinnostavat monipuoliset tapahtumajärjestämisen sekä muun toiminnan organisointitehtävät yrittäjäjärjestössä? Jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet järjestelmällinen ja työotteesi on yrittäjämäinen sekä itsenäinen, niin saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme kehittävän ja monipuolisen työn tapahtumajärjestämisen sekä järjestötoiminnan koordinoinnin parissa. Toimit myös sihteerinä järjestön kokouksissa. Kyseessä on koordinaattorin määräaikainen (17 kk) työsuhde ajalla 1.8.2019 – 31.12.2020. Järjestämme muun muassa Suomen Yrittäjien vuoden päätapahtuman Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät lokakuussa 2020.

Tehtävässä sinun on hallittava erinomaisesti suomen kieli ja hyvin myös englantia. Kaikkien Office-ohjelmien osaaminen sekä www-sivujen ja uutis- sekä sosiaalisten medioiden sisällöntuotanto-osaaminen ovat tarpeen. Työskentelemme tiiminä, joten tehtäviisi kuuluu myös yleisiä toimiston tukipalveluita.

Hae iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Keski-Suomen Yrittäjät on yrittäjien vaikuttamis- ja bisnesverkosto, joka ajaa pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä noin puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä. Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu 27 paikallisyhdistyksestä ja 3500 yrittäjäjäsenestä, ja toimistollamme yrittäjiä palvelee neljän hengen organisaatio. Järjestö on sekä alueemme yrittäjiä kokoava kansanliike, että vaikuttava ja arvostettu toimija.

Lisätiedot: Sanna-Mari Hynninen, p. 050 563 7780 tai sanna-mari.hynninen@yrittajat.fi

Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia koordinaattorin määräaikaiseen työsuhteeseen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen viimeistään tiistaina 4.6.2019 otsikolla “KOORDINAATTORI” osoitteeseen: sanna-mari.hynninen@yrittajat.fi.