18.4.2018 klo 12:43
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjät ja HitMix Jyväskylä yhteistyöhön

Keski-Suomen Yrittäjäuutiset HitMix Jyväskylän taajuuksilla

Keski-Suomen Yrittäjäuutiset on täysin uudenlainen yhteistyömalli, jossa nostetaan viikoittain Keski-Suomen alueen polttavimmat yrittäjyyttä käsittelevät uutisaiheet ja teemat esiin. Lisäksi kerran kuussa HitMix Jyväskylän studiovieraana on keskisuomalainen yrittäjä ja tai yrittäjyyteen linkittyvä taho keskustelemassa alueen yrittäjyydestä omasta näkökulmastaan.

Keski-Suomen Yrittäjäuutisia pohjustavassa lähetyksessä Hannaleena Laaksamon vieraana on tänään 18.4. Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen, joka kertoo ohjelmakonseptin ideasta ja millaista sisältöä Keski-Suomen Yrittäjäuutisissa on luvassa.

– Tavoitteenamme on tuoda keskisuomalaisia, sen hetken puhuttavimpia yrittäjyyteen liittyyviä teemoja esiin myös radion kuuntelijoille. Lisäksi myös syvällisempiä näkökulmia yrittäjyyteen on luvassa keskisuomalaisten yrittäjien haastattelujen muodossa, Hynninen kommentoi.

Sanna-Mari Hynninen tänään vieraana HitMix Jyväskylän lähetyksessä noin 15.30 alkaen. Virittele siis Jyväskylän alueella radioon taajuus 88,0 ja pohjoisessa Keski-Suomessa 88,4.