5.12.2019 klo 20:31
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjät ja Lumme Energia aloittavat yhteistyön

Keski-Suomen Yrittäjät käynnistää energiayhtiö Lumme Energian kanssa vastuullisuuteen, kestävien valintojen tekemiseen ja hyvinvointiin liittyvän yhteistyön.

Yhteistyö startattiin Crazy Townilla 10.12.2019 klo 8.00 pidettävässä VIRTAA! yrittäjyyteen aamukahvitilaisuudessa.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja vastuullisuudesta

Lumme Energian toimitusjohtaja Tapo Lehtoranta kertoi aamun puheenvuorossaan vastuullisen liiketoiminnan rakentamisesta ja sen johtamisesta. Projektipäällikkö Tero Vänttilä puolestaan avasi Virtaa Yrityksille! -kampanjaa, jossa hyvinvointia ja virtaa tuodaan yrityksille ja yrittäjille ympäri Keski-Suomea vuonna 2020.

– Lumme Energia on panostamassa vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen ja haluaa haastaa myös muut energia-alalla toimivat tahot mukaan. Olemme sopineet yhteistyöstä niin Keski-Suomen Yrittäjien kuin Suomen Yrittäjien kanssa ja toivomme yhteistyömme kautta haastavamme myös kaikki suomalaiset yritykset sekä yrittäjät mukaan tähän, kertoo Lehtoranta.

Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Petri Salminen herätteli tilaisuudessa keskustelua vastuullisuuden kääntämisestä liikevoitoksi.

– Pk-yritysten liiketoiminta on monella tapaa vastuullista. Alueen kehittäminen, työllistäminen ja läheltä hankittavien raaka-aineiden suosiminen on osa pk-yritysten jokapäiväistä toimintaa, avaa Salminen.

– On ilo päästä tekemään yhteistyötä Lumme Energian kanssa, tämä on mielenkiintoinen avaus vastuullisuuden ja hyvinvoinnin teemojen pariin, Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen tuumaa.

Tulevat kiertuepäivät:

To 30.1. klo 8.30-10.30 Piispala, Kurssitie 40, Kannonkoski

T0 13.2. klo 8.30-10.30 Keuruu

Lisätiedot: