KSY hallitus 2023-2024
24.11.2022 klo 20:54
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjille äänestettiin uusi hallitus 2023-2024

Keski-Suomen Yrittäjien vuosittaista syyskokousta vietettiin 24.11. Juhlatalo Juurikkasaaressa Säynätsalossa. Illan kokouksessa äänestettiin hallituksen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Myös erovuoroiset pystyivät asettumaan uudelleen ehdolle.

Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen lähtee rakentamaan uudella kaudella entistä tiiviimpää tiimiä.

– Tavoitteena on saada parempi vuorovaikutus ja yhteistyö koko maakunnan alueelle, Koponen painottaa.

Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen kokoonpano kaudella 2023-2024

Jari-Pekka Koponen puheenjohtaja, Johanna Soilu varapuheenjohtaja, Kimmo Valkeinen varapuheenjohtaja.

Hallituksen jäsenet

Jussi Kangas (uusi), Jari Parkkisenniemi (jatkaa), Jaakko Uusisalo (jatkaa), Päivi Leminen (jatkaa), Katja Valkola (jatkaa) ja Pasi Pohjoismäki (jatkaa).

Varajäsenet

Emilia Koikkalainen (jatkaa), Marko Toivakka (jatkaa), Sari Hakonen (uusi) ja Joni Kotilainen (uusi).

Strategiassa painottuu resilienssi ja pitkäjänteinen työ

Keski-Suomen Yrittäjien syyskokouksessa vahvistettiin strategia vuosille 2023-2025.

Vahvistetussa strategiassa uudistumisen vaikuttimia ovat mm. tahtotila järjestön muutoskyvykkyyden kehittämiseen ja nuorten yrittäjien saaminen mukaan vaikuttamistyöhön. Myös omistajanvaihdosten tukeminen on suuressa roolissa Keski-Suomessa.

-Tavoittelemme uudessa strategiassa sitä, että Keski-Suomi on TOP 5 yrittäjyysmaakuntien joukossa vuonna 2025. Tällä hetkellä olemme noin yhdeksäs. Innostavaa työsarkaa riittää meillä järjestössä, yrityksissä, kunnissa sekä maakunnassa. Kannustamme kaikkia nostamaan rimaa omissa hypyissään. Teemme sen myös itse, hieman parempaa ja järkevämmin, jotta pysymme mukana vastuullisen kasvun tekemisessä. Lähiajat ovat sumuisia, niinpä katse kannattaa luoda eteenpäin ja tähdätä joka päivä pienin askelin sinne, mistä haluaa itsensä löytää, kun sumu hälvenee, kuvailee toimistusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.