Keski-Suomen Yrittäjien hallitus 2022
Takarivi: Jaakko Uusisalo, Pasi Pohjoismäki, Kimmo Valkeinen, Jari-Pekka Koponen, Marko Toivakka. Eturivi: Emilia Koikkalainen, Päivi Leminen, Katja Valkola, Tuija Poutiainen, Hanna Virtanen, Johanna Soilu. Kuvasta puuttuu Jari Parkkisenniemi.
26.11.2021 klo 09:55
Uutinen

Keski-Suomen Yrittäjille äänestettiin uusi hallitus

Keski-Suomen Yrittäjien vuosittaista syyskokousta vietettiin 25.11. Hankasalmella Lomakeskus Revontulessa. Illan kokouksessa äänestettiin hallituksen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Myös erovuoroiset pystyivät asettumaan uudelleen ehdolle.

Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jari-Pekka Koponen toivoo tulevalta vuodelta enemmän vuorovaikutusta ja yrittäjien rinnalla kulkemista.

– Uuden hallituksen kanssa pääsemme kiinni normaalimpaan maailmaan. Odotan vuodelta kovaa draivia tekemiseen ja kohtaamisiin. Tulevana vuonna jalkaudumme varmasti enemmän paikallisyhdistyksiin läpi maakunnan. Nyt on ollut paljon käpertymistä, normaali maailma odottaa, Koponen painottaa.

Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen kokoonpano kaudella 2022

Jari-Pekka Koponen puheenjohtaja, Johanna Soilu varapuheenjohtaja, Kimmo Valkeinen varapuheenjohtaja.

Hallituksen jäsenet

Jari Parkkisenniemi, Jaakko Uusisalo, Päivi Leminen (uusi), Katja Valkola (jatkaa), Hanna Virtanen ja Pasi Pohjoismäki (jatkaa).

Varajäsenet

Emilia Koikkalainen (uusi), Marko Toivakka (uusi), Tuija Poutiainen ja Aki Virtaniemi.

Vastuullisuutta läpi toimialojen

Keski-Suomen Yrittäjien syyskokouksessa vahvistettiin vuoden 2022 toimintasuunnitelma.

Keski-Suomen Yrittäjissä agendalla ovat nyt monituottajuus hyvinvointialueella – olemme valmistelussa mukana – yritysvaikutusten arvioinnin edistäminen kunnissa, pienhankinnat sekä yrittäjien hyvinvointi ja yrittäjän arkea parantavat jäsenpalvelut. Edistämme myös omistajanvaihdoksia. Elämänlaadun ja kuntien veto- sekä pitovoiman kannalta on tärkeää, että työpaikat säilyvät. Ja tietysti verotulojen.

– Vastuullisuus tulee osaksi liiketoimintaa läpi toimialojen. Vastuullisuutta määritellään ja käytännön toimia pohditaan. Aina se ei ole yksiselitteistä. Kansainvälinen tilanne johtaa joillakin toimialoilla isoihin muutoksiin. Murroksiin tarvitaan tukea sekä talouden että uuden osaamisen hankinnan saralla. On tarpeen, että pk-yritykset osallistuvat vastuullisuuden määrittelemiseen ja tuovat esiin omaa vastuullista tapaansa toimia eri aloilla, avaa Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski.