18.5.2022 klo 13:42
Uutinen

Keskinäisen kehun ilta

Kirkkonummelaiset naisyrittäjät olivat kaiken keskiössä, kun Kuvia ja kuohuvaa -tapahtuma järjestettiin torstaina 12.5. Järjestyksessään tapahtuma oli jo seitsemäs koronavuosien jäätyä välistä.

Kunnantalon Ervastiina tarjosi keväisenä torstai-iltana loistavat puitteet tapahtumalle. Pienen purtavan ja kuohuvan ohessa illan varsinainen teema toteutui kampaajan, meikkaajan ja valokuvaajan käsissä. Vuoroa odotellessa naisyrittäjillä oli aikaa verkostoitua keskenään; yhteystietoja ja käyntikortteja vaihdeltiin pöydän ääressä sujuvasti. Huomaamatta ei myöskään jäänyt taitavien ammattilaisten aikaansaannokset ja kaikki saivatkin osakseen kauniita sanoja.

– Hyvän mielen lisäksi illan otoksia voi hyödyntää vaikkapa oman yrityksen markkinointitarpeisiin, Kirkkonummen Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Janne Laitinen vinkkaa.

Ylipäätänsä illan eniten kuultu kommentti oli: – Olipas ihanaa!

Eipä sitä paremmin voisi kiteyttää.

Kiitos kaikille osallistujille sekä Emilia Harinen meikeistä, Tiia Nevalainen kampauksista ja Sakari Kuokkanen valokuvista.

Muista myös Kirkkonummen Yrittäjien kesäjuhlat torstaina 9.6. klo 17 alkaen, ohjelmassa mm. yhteistä hauskanpitoa elävän musiikin säestämänä! Tapahtumapaikka ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan täällä >>
Lisätietoa tulossa lähiaikoina!